
Hartkatheterisatie
Bij een hartkatheterisatie onderzoekt de cardioloog de kransslagaders van het hart.
Translate instructions
For translating the text, please follow this instruction:
1. Select the text you want to translate.
2. Choose ‘Vertalen’.
3. Select the language you prefer.
4. You can read and/or listen to the translated text (by Google).
Lees meer
De cardioloog kan een hartkatheterisatie als onderzoek gebruiken maar ook als behandeling, zoals een 'dotterbehandeling'. Tijdens de hartkatheterisatie worden soms meerdere onderzoeken gedaan, zoals een 'echo-onderzoek kransslagader (IVUS)' of 'het meten van de (bloed)druk in de kransslagaders (Fractionele Flow Reserve, FFR)'.
Hoe verloopt het onderzoek?
Praktische tips
Wat neemt u mee bij een (dag)opname?
Als u voor een opname of dagopname naar het ziekenhuis komt, neemt u dan uw geldig legitimatiebewijs mee en uw patiëntenpas. Maar bijvoorbeeld ook de medicijnen die u thuis gebruikt. Hier vindt u een overzichtje van alles wat u mee moet nemen.
Bekijk uw zorgverzekering
Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.
MijnJBZ
Via MijnJBZ kunt u zelf een deel van uw persoonlijke en medische gegevens inzien die in het JBZ over u bekend zijn. Zie ook: Wat kan ik in MijnJBZ zien?
Gegevens delen
Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.