Op de website van het Jeroen Bosch Ziekenhuis willen wij patiënten, bezoekers en andere geïnteresseerden zo goed mogelijk informeren. De informatie hierop aangeboden is echter bedoeld ter ondersteuning, niet ter vervanging, van de relatie bestaande tussen patiënt / site bezoeker en zijn / haar medisch specialist. Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer.

Op deze pagina kunt u ook meer informatie lezen over de privacygegevens die wij via deze website verwerken.

Redactie

Aan de inhoud van deze site wordt continu veel aandacht besteed. De redactie doet haar best om ervoor te zorgen dat alle informatie op de site zo actueel en volledig mogelijk is. Ondanks dat bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn. Daarom kunnen aan de teksten op deze site geen rechten worden ontleend. Bovendien kan het Jeroen Bosch Ziekenhuis niet aansprakelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie van de teksten of wegens vermeende onjuistheden.

Links van en naar externe websites vallen buiten de controle van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis kan daarom nooit voor de inhoud van de websites van andere organisaties verantwoordelijk worden gehouden. Dit geldt ook voor de inhoud van de vertaalfunctionaliteit en het woordenboek binnen de voorleesfunctie Readspeaker.

Uiteraard stellen wij het op prijs als u onvolledigheden en/of fouten op de website aan ons meldt. U kunt hierover contact opnemen met de webmaster.

Auteursrecht

Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, tenzij anders is vermeld. Dit geldt zowel voor teksten als video’s beeldmerken, logo's, foto's en illustraties. Wanneer u de informatie op deze site wilt gebruiken voor eigen doeleinden, dient u hiervoor vooraf schriftelijk toestemming te vragen. U kunt uw verzoek met vermelding van het doel mailen aan de webmaster. Iedere pagina op de website wordt minstens eenmaal per jaar gecontroleerd op juistheid en actualiteit.

Coördinated Vulnerability Disclosure

Ben je deskundig en ontdek je een kwetsbaarheid in onze systemen? Help ons dan door deze kwetsbaarheid te melden. Zo kunnen we samen de veiligheid en betrouwbaarheid van onze systemen verbeteren. Bekijk de Coördinated vulnerability disclosure.

 

Laatst bijgewerkt: 13 april 2021

Laatste revisie: 13 april 2021 - 11:40