Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis

Wie in een ziekenhuis komt voor een onderzoek of behandeling is vaak extra gespannen, onzeker of angstig.

Een warme inrichting, een groene omgeving en privacy dragen bij aan het welbevinden van de patiënt.

In de praktijk is aangetoond dat een veilig en ontspannen gevoel de behandeling en het genezingsproces ten goede komt. Extra voorzieningen, die het voor onze patiënten wat aangenamer maken, kunnen niet uit het reguliere ziekenhuisbudget worden betaald. Om deze extra’s toch te kunnen realiseren zijn er de Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

De Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft het bedrijfsleven veel te bieden. Via het Jeroen Bosch Ziekenhuis kan een bedrijf bijvoorbeeld de lokale samenleving aanspreken. De Stichting zoekt partnerships met verschillende soorten bedrijven. Groot en klein, gericht op een breed publiek of juist specialistisch; de Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis werft voor diverse projecten van verschillende aard en omvang.

Stichting Vrienden

Prachtige projecten

Dankzij vele sponsors en Vrienden konden al veel prachtige projecten in ons ziekenhuis worden verwezenlijkt. Op de website van de Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis kunt u er alles over lezen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor sponsorships en samenwerking, neem dan contact met ons op via vrienden@jbz.nl of bel ons: (073) 553 61 54.

Code VRN-001
Laatste revisie: 15 juli 2019 - 10:41