Uw gegevens

Op deze pagina kunt u lezen welke gegevens u kunt inzien, wijzigen of opvragen. 

MijnJBZ

Vanaf 24 juni 2016 werkt het Jeroen Bosch Ziekenhuis volledig digitaal. Dit betekent dat al uw patiëntgegevens elektronisch worden bijgehouden. Of u nu een bezoek brengt aan de polikliniek of opgenomen bent in het ziekenhuis. Zelf kunt u voortaan thuis uw eigen gegevens inzien via MijnJBZ.

Patiëntgegevens wijzigen

In ons ziekenhuisinformatiesysteem staan de persoonsgegevens van onze patiënten. Het gaat hierbij om de namen, adressen, telefoonnummers, naam van de huisarts, enz. Een aantal van deze persoonlijke gegevens kunt u zelf online wijzigen. Op de pagina ‘patiëntgegevens wijzigen’ leest u daar meer over. 

Inzage of kopie medische gegevens

Op de pagina ‘Inzage of kopie medische gegevens’ vindt u meer informatie over het opvragen van uw medische gegevens.

Geneeskundige verklaring

Heeft u uw arts gevraagd om een geneeskundige verklaring, maar heeft uw arts dit geweigerd? Uw arts volgt hierbij de regels van de KNMG. Dit is de beroeporganisatie voor artsen.

Medische fotografie

De medisch fotograaf is gespecialiseerd in het maken van medische opnamen. De foto’s worden gemaakt op verzoek van uw arts. Ze zijn bedoeld voor uw medisch dossier. Ze worden dus niet gemaakt om naar uw zorgverzekering op te sturen.

Uw medische gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen. Op de pagina 'gegevens delen' leest u meer hierover.

Code NHZ-037
Laatste revisie: 2 mei 2022 - 16:01