Headerafbeelding
Afspraak met verpleegkundig specialist Longgeneeskunde
Afdeling

Spreekuur verpleegkundig specialist Longgeneeskunde

Het spreekuur van de verpleegkundig specialist Longgeneeskunde is bedoeld voor patiënten met longkanker of interstitiële longziekten.

De verpleegkundig specialist is de spin in het web van uw zorg. Zij organiseert en coördineert de uitvoering van behandelplannen, en vervult daarbij een centrale functie tussen de verschillende betrokken disciplines. Ook kan zij u doorverwijzen naar andere zorgverleners, zoals de fysiotherapeut, psycholoog, maatschappelijk werker, geestelijk verzorger en diëtist. Een verpleegkundig specialist is bevoegd om zelfstandig bepaalde medische handelingen voor te schrijven en uit te voeren.

Over dit spreekuur

Alle belangrijke informatie op een rij

Onze zorgverleners

Maak hier kennis met het behandelteam.
Profielfoto zorgverlener Ilona Coenen
I.H.C.P. Coenen
Verpleegkundig specialist
Profielfoto zorgverlener Astrid van den Enden
A.M.E. van den Enden
Verpleegkundig specialist
Profielfoto zorgverlener Lucyl Verhoeven
L.G.A. Verhoeven
Verpleegkundig specialist
Bekijk ons team

Betrokken afdelingen

Meer informatie

Code ONC-311
Laatste revisie: 16 augustus 2019 - 13:19
Over dit spreekuur

Spreekuur verpleegkundig specialist Longgeneeskunde

Heeft u vragen over uw aandoening en bent u onder behandeling van de longarts? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Medische vragen tijdens kantooruren

  • Met medische vragen en/of zorgproblemen kunt u bellen met de verpleegkundig specialist van maandag t/m vrijdag tussen 09.30 - 11.00 uur.
  • Met vragen die niet kunnen wachten tot het (volgend) telefonisch spreekuur kunt u tussen 8.30 uur en 17.00 uur bellen met de polikliniek Longgeneeskunde.
  • U kunt niet zonder afspraak binnenlopen. Het is belangrijk dat u eerst belt zodat wij goed kunnen beoordelen welke oplossing voor u het beste is. De verpleegkundig specialist geeft u advies of maakt een afspraak voor u op de polikliniek of Spoedeisende Hulp.

E-consult via MijnJBZ

Heeft u niet spoedeisende vragen, dan kunt u contact opnemen met de verpleegkundig specialist via E-consult in uw JBZ-dossier. Ga naar www.mijnjbz.nl en log daar in met uw Digid met sms code. Met een e-consult kunt u vragen stellen aan uw zorgverlener. Dit betekent dat u

een beveiligde e-mail kunt sturen via MijnJBZ. Uw zorgverlener heeft met u afgesproken wanneer u een reactie krijgt. Dit e-consult is een consult zonder beeld, u kunt elkaar dus niet zien.

Administratieve vragen tijdens kantooruren

  • Voor het maken/verzetten van een afspraak of met administratieve vragen kunt u bellen van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur met de polikliniek Longgeneeskunde.
  • Voor taxibriefjes en machtigingen kunt u contact opnemen met het secretariaat Longgeneeskunde.

Spoedvragen buiten kantooruren

Voor dringende zaken ’s avonds na 17.00 uur, ’s nachts en in het weekend kunt u bellen met de Spoedeisende Hulp.