Zorgverleners overleggen in het laboratorium Klinische Chemie en Hematologie
Afdeling

Laboratorium Klinische Chemie en Hematologie (KCH)

Het laboratorium Klinische Chemie en Hematologie doet klinisch chemisch en hematologisch onderzoek in bloed en andere menselijke lichaamsvochten.

Voor bloedprikken kunt u terecht bij de polikliniek Bloedafname op onze hoofdlocatie in 's-Hertogenbosch en onze locaties in Boxtel, Drunen, Rosmalen en Zaltbommel Gamerschestraat. Daarnaast kunt u ook terecht bij één van onze 50 prikposten in de regio.

Keurmerk van kwaliteit

Het laboratorium Klinische Chemie en Hematologie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is ISO 15189:2012 geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie (RvA) onder nummer M028.

E-labgids en Labapp

Wilt u weten wat de waarden zijn waar de uitkomst van uw onderzoek in 'hoort te vallen' (referentiewaarden)? In de E-labgids en Labapp van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vindt u een overzicht van al onze onderzoeken. Per onderzoek ziet u de referentiewaarden.

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

Uw rechten en plichten als patiënt

Als patiënt heeft u een aantal wettelijke rechten en ook een aantal wettelijke plichten. Hier vindt u een overzicht.

Onze zorgverleners

Maak hier kennis met het behandelteam.
profielfoto zorgverlener Rein Hoedemakers
Dr. R.M.J. Hoedemakers