Headerafbeelding
Bloedprikken bij volwassenen bij de Bloedafname
Afdeling

Trombosedienst

De Trombosedienst verzorgt de behandeling van mensen die bloedstollingsremmende medicijnen gebruiken.

De Trombosedienst heet officieel de Stichting Trombosedienst ’s-Hertogenbosch en Omstreken. Het is een zelfstandige stichting binnen het JBZ. U kunt bij de Trombosedienst terecht voor bloedafname, voorlichting, bepaling van de stollingswaarde en het opstellingen van doseerschema’s.

Alléén op afspraak

Bloedprikken en materialen inleveren voor onderzoek kan alléén op afspraak. U maakt eenvoudig zelf online een afspraak.

Ga naar www.jbz.nl/prikafspraak en maak een afspraak

Hulp nodig? Bel dan (073) 553 36 99 (op werkdagen van 08.30 - 17.00 uur). U kiest in het menu voor keuze 1.

Trombosedienst in Coronatijd

Vanwege het Coronavirus zijn een aantal prikposten gesloten of veranderd van locatie. Bent u bij de Trombosedienst voor de begeleiding van uw antistollingsmedicatie, dan is het belangrijk dat de INR tijdig wordt bepaald. Kijk daarom goed op welke prikpost u terecht kunt! Op de pagina 'Bloedprikken in Coronatijd'  leest u alle belangrijke informatie over uw bezoek aan onze priklocaties.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Aandoeningen
Bekijk aandoeningen
Behandelingen
Bekijk behandelingen

Praktische tips

Prikposten Trombosedienst

Als patiënt bij de Trombosedienst kunt u ook terecht bij de afdeling Bloedafname in 's-Hertogenbosch. U kunt ook terecht bij onze locaties in Boxtel, DrunenRosmalen en Zaltbommel Gamerschestraat of diverse prikposten bij u in de buurt.

Zelfmanagement

Door zelfmanagement raakt u nauwer betrokken bij uw eigen behandeling. Zelfmanagement zorgt ervoor dat u meer regie krijgt over uw behandeling bij de Trombosedienst, maar ook over uw eigen tijd. Meer informatie? Zie de pagina Zelfmanagement.

Wat neemt u mee?

Bij iedere afspraak in het ziekenhuis moet u meenemen: een geldig legitimatiebewijs, uw JBZ-patiëntenpas en uw Actueel Medicatie Overzicht (AMO). Hier vindt u meer informatie over wat u moet meenemen.

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

Inzage digitaal dossier

Wilt u inzage in uw doseergegevens van de antistollingstabletten? Vraag dan uw inlog voor het digitaal dossier aan. Aanvragen digitaal dossier Trombosedient

Meer informatie

Code AFD-124
Laatste revisie: 17 september 2020 - 13:33

Trombosedienst