Afdeling

Carpaal Tunnel spreekuur

Dit spreekuur is bedoeld voor patienten met klachten aan de hand en pols, die kunnen wijzen op een carpaal tunnel syndroom.

 

In dit spreekuur werken neurologen en plastisch chirurgen met elkaar samen om patienten met het Carpaal Tunnel Syndroom zo goed mogelijk te helpen. 

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Aandoeningen
Bekijk aandoeningen
Onderzoeken
Bekijk onderzoeken
Behandelingen
Bekijk behandelingen

Hoe verloopt het spreekuur?

Hier vindt u alle belangrijke informatie over het spreekuur

Praktische tips

Wat neemt u mee?

Bij iedere afspraak in het ziekenhuis moet u meenemen: een geldig legitimatiebewijs, uw JBZ-patiëntenpas en uw Actueel Medicatie Overzicht (AMO). Hier vindt u meer informatie over wat u moet meenemen.

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

MijnJBZ

Via MijnJBZ kunt u zelf een deel van uw persoonlijke en medische gegevens inzien die in het JBZ over u bekend zijn. Zie ook: Wat kan ik in MijnJBZ zien? 

Bekijk uw zorgverzekering

Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

Code ALG-530
Laatste revisie: 9 september 2021 - 14:52
Hoe verloopt het spreekuur?

Carpaal Tunnel spreekuur

Keuzehulp

Veel patienten die doorverwezen zijn vanuit de huisarts hebben uiteindelijk het Carpaal Tunnel Syndroom. Vandaar dat u we vragen om voor uw eerste afspraak de keuzehulp te bekijken. Hierin staat overzichtelijk al uw mogelijkheden op een rijtje. Ook de voordelen en nadelen zijn te lezen. Het is prettig als u van te voren alvast op de hoogte bent wat de mogelijkheden zijn voor u. Zo kunt u meteen uw vragen stellen aan de arts. Ook kan de arts u zo beter helpen met het maken van een keuze.

Onderzoek

U krijgt een echo van de zenuwen en een EMG zenuwgeleidings onderzoek.

Afspraak met de neuroloog

De neuroloog bespreekt met u de uitslagen van de onderzoeken. Hij of zij gaat in op uw klachten en bespreekt de verschillende mogelijkheden met u. Deze mogelijkheden vindt u ook terug op de keuzekaart van Carpaal Tunnel Syndroom. 

Mogelijk: afspraak met de plastisch chirurg

Als u wilt kunt na uw afspraak met de neuroloog meteen een afspraak met de plastisch chirurg krijgen. De plastisch chirurg kan u dan voorbereiden op de operatie.