Vriendendiensten

In 2016 is de Stichting Vrienden gestart met het initiatief Vriendendiensten. De Vriendendiensten bestaat uit vrijwilligers die sterk betrokken zijn bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) en iets willen betekenen voor bezoekers en patiënten.

De vrijwilligers van de Vriendendiensten bieden ondersteuning bij het gebruik van MijnJBZ, onderdeel van het digitaal patiëntendossier van het JBZ. Ook helpt een groep vrijwilligers bij het Taalpunt voor laaggeletterde patiënten en bezoekers.

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures bij de Vriendendiensten.

Overlijdensbericht Ank Mulder-Koenen

Via deze weg willen wij u laten weten dat onze oud collega Ank Mulder-Koenen op 3 juli jongstleden, na een kort ziekbed, is overleden.

Ank heeft zich van 2006 tot haar pensionering in 2016 met grote betrokkenheid en gedrevenheid ingezet voor de Stichting Vrienden JBZ en op die manier bijgedragen aan het welzijn van de patiënten en bezoekers van ons ziekenhuis. Ook was zij voor de Vrienden van het ziekenhuis een vertrouwd gezicht op de jaarlijkse Vriendenavonden.

Na haar pensionering is Ank verbonden gebleven aan het JBZ als vrijwilliger voor de Vriendendiensten MijnJBZ en het Taalpunt. In die hoedanigheid heeft Ank veel kunnen betekenen voor de laaggeletterde en minder digitaal vaardige patiënten in onze regio.

Profielfoto van Ank Mulder

Code VRIEND-093
Laatste revisie: 26 juli 2021 - 11:46