Headerafbeelding
Man kijkt op mijn JBZ op telefoon
Afdeling

Monitoringscentrum

Bij het Monitoringscentrum komen alle thuismetingen binnen.

U kunt bij ons terecht als u meedoet aan de thuismonitoring voor bijvoorbeeld COVID-19, hartfalen, hartrevalidatie, astma, COPD, diabetes of hoge bloeddruk. Verpleegkundigen beoordelen de metingen en kunnen u opbellen voor een extra gezondheidscheck. Wanneer dat nodig is, overleggen zij met de verpleegkundig specialist of de huisarts.

Waarom monitoring?

Monitoren zorgt voor meer eigen regie in gezondheidswelzijn. Hierdoor kunt u meer inzicht krijgen in uw gezondheid. Op deze manier kunnen controles thuis plaatsvinden. Zo hoeft u minder vaak naar het ziekenhuis. Daarnaast krijgt u door thuismonitoring op maat gemaakte zorg. U krijgt de zorg die bij u past.

Kosten

Thuismonitoring wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Het valt wel onder uw eigen risico (met uitzondering van thuismonitoring tijdens begeleiding zwangerschap). Bij uw zorgverzekeraar kunt u terecht met verdere vragen hierover.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Behandelingen
Bekijk behandelingen

Installeren en gebruiken van een app

Lees de instructies om aan de slag te gaan met de app. U kunt bij de vrijwilligers van de Vriendendiensten terecht als u hulp nodig heeft bij het installeren van de Thuismeten app. U vindt de vrijwilligers in het Voorlichtingscentrum aan de Boulevard.

Thuismeten app  JBZetje   Vriendendiensten

Onze zorgverleners

Maak hier kennis met het behandelteam.
Laura Driessen
L. Driessen
Verpleegkundig consulent
Kim de Gouw-van Delft
C.P. de Gouw - van Delft
Verpleegkundig consulent
Bekijk ons team

Meer informatie

Code AFD-132
Laatste revisie: 19 maart 2024 - 15:19

Monitoringscentrum