Headerafbeelding
Man en vrouwen bekijken MijnJBZmap op tablet
Afdeling

Monitoringscentrum

Bij het Monitoringscentrum komen alle thuismetingen binnen.

U kunt bij ons terecht als u meedoet aan de thuismonitoring voor bijvoorbeeld COVID-19, hartfalen, hartrevalidatie, COPD, diabetes of hoge bloeddruk. Verpleegkundigen beoordelen de metingen en kunnen u opbellen voor een extra gezondheidscheck. Wanneer dat nodig is, overleggen zij met de verpleegkundig specialist of de huisarts.

Waarom monitoring?

Monitoren zorgt voor meer eigen regie in gezondheidswelzijn. Hierdoor kunt u meer inzicht krijgen in uw gezondheid. Op deze manier kunnen controles thuis plaatsvinden. Zo hoeft u minder vaak naar het ziekenhuis. Daarnaast krijgt u door thuismonitoring op maat gemaakte zorg. U krijgt de zorg die bij u past.

Thuismonitoring

App installeren

Lees de instructies om aan de slag te gaan met de app.

Thuismeten app      MySugr app

Onze zorgverleners

Maak hier kennis met het behandelteam.
L. Driessen
Verpleegkundig consulent
V.P. van Druten
Verpleegkundig consulent
C.P. de Gouw - van Delft
Verpleegkundig consulent
Bekijk ons team

Meer informatie

Code AFD-132
Laatste revisie: 14 oktober 2021 - 15:22
Thuismonitoring

Monitoringscentrum

Gaat u na een opname met een COVID-infectie weer naar huis? Dan blijven we u in de gaten houden via thuismonitoring. U voert drie keer per dag metingen over uw gezondheid in via de app Thuismeten. Deze metingen komen binnen in het Monitoringscentrum. Wijken de metingen af? Dan nemen we contact met u op om te vragen hoe het met u gaat. Wanneer dat nodig is, overleggen we met de huisarts. Als het nodig is zal de huisarts actie ondernemen. Op de pagina 'Covid Thuis' vindt u alle belangrijke informatie.

Heeft u COPD, hartfalen of hartrevalidatie? Dan houden we u in de gaten via thuismonitoring. U voert metingen over uw gezondheid in via de app Thuismeten. Deze metingen komen binnen in het Monitoringscentrum. Wijken de metingen af? Dan nemen we contact met u op om te vragen hoe het met u gaat. Wanneer dat nodig is, overleggen we met de verpleegkundig specialist. Zo houden we u goed in de gaten. Zo kunnen we snel de medicatie aanpassen als dat nodig is.

Heeft u een hoge bloeddruk? Dan houden we u in de gaten via thuismonitoring. U voert metingen over uw gezondheid in via de app Thuismeten. Deze metingen komen binnen in het Monitoringscentrum. Wijken de metingen af? Dan nemen we contact met u op om te vragen hoe het met u gaat. Wanneer dat nodig is, overleggen we met de vaatverpleegkundige of internist. Zo houden we u goed in de gaten. Zo kunnen we snel de medicatie aanpassen als dat nodig is.

Bent u zwanger en heeft u een hoge bloeddruk (zwangerschapshypertensie)? Dan houden we u in de gaten via thuismonitoring. U voert metingen over uw gezondheid in via de app Thuismeten. Deze metingen komen binnen in het Monitoringscentrum. Wijken de metingen af? Dan plannen we een belafspraak in met de arts. De arts belt u dan op om te vragen hoe het met uw gezondheid gaat.

Heeft u diabetes mellitus (suikerziekte)? Bij Diabetes Thuis houden wij uw diabetes op afstand in de gaten via thuismonitoring. We gebruiken hiervoor de app mySugr. Ook vrouwen met zwangerschapsdiabets kunnen hier gebruik van maken.