Headerafbeelding
afdelingen dermatologie
Afdeling

Dermatologie

Het specialisme Dermatologie houdt zich bezig met aandoeningen van de huid, de nagels en het haar.

U kunt bijvoorbeeld bij de dermatoloog terecht als u last heeft van eczeem, psoriasis of wratten. Maar de dermatoloog behandelt ook aandoeningen zoals huidkanker, spataderen en geslachtsziekten.

Lees meer

Patiëntenervaringen

Wij hechten veel waarde aan de mening van patiënten over onze zorg. Daarom onderzoeken we regelmatig hoe patiënten onze zorg hebben ervaren. Eind 2017 hebben 794 patiënten hun ervaringen gedeeld over de zorg op de polikliniek Dermatologie. Het blijkt dat 99 procent van de patiënten tevreden tot zeer tevreden is over hun behandeling en terug zou komen naar onze polikliniek. Daarnaast zou 99 procent van de patiënten onze polikliniek adviseren aan vrienden en familie.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

23
aandoeningen
Bekijk aandoeningen
4
onderzoeken
Bekijk onderzoeken
28
behandelingen
Bekijk behandelingen

Praktische tips

Avondspreekuur

U kunt bij deze polikliniek ook terecht op het avondspreekuur op dinsdagavond van 16.00 tot 20.00 uur op de locatie ’s-Hertogenbosch.

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij iedere afspraak in het ziekenhuis moet u meenemen: een geldig legitimatiebewijs, uw JBZ-patiëntenpas en uw Actueel Medicatie Overzicht. Verder zijn belangrijk…

Opleidingsziekenhuis

In het JBZ leiden we verpleegkundigen, coassis­tenten, artsen en andere zorgverleners op. Dit betekent dat bij uw afspraak soms meerdere zorgverleners aanwezig zijn. En het kan zijn dat u onderzocht of behan­deld wordt door een zorgverlener in opleiding. Deze zorgverlener werkt altijd onder supervisie van een gekwali­ficeerde zorgverlener.

Bekijk uw zorgverzekering

Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

MijnJBZ

Via de beveiligde website MijnJBZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien zoals die in het JBZ bekend zijn.

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

Uw rechten en plichten als patiënt

Als patiënt heeft u een aantal wettelijke rechten en ook een aantal wettelijke plichten. Hier vindt u een overzicht.

Onze zorgverleners

Maak hier kennis met het behandelteam.
Profielfoto zorgverlener Monique Andriessen
Dr. M.P.M. Andriessen
Dermatoloog
Profielfoto zorgverlener Adrienne van Geest
Drs. A.J. van Geest
Dermatoloog
profielfoto zorgverlener Rens Greebe
Dr. R.J. Greebe
Dermatoloog
Bekijk ons team

Meer informatie

Laatste revisie: 25 januari 2019 - 10:54