Headerafbeelding
Een vrijwilliger van de Unie van Vrijwilligers wijst de weg
Afdeling

Spataderpolikliniek

De Spataderpolikliniek biedt alle moderne behandelmethoden voor spataderen.

Heeft u last van spataderen en wilt u deze laten weghalen? Op de Spataderpolikliniek kunt u snel terecht en bent u in deskundige handen. In de spataderkliniek werken gespecialiseerde dermatologen en vaatchirurgen.  Zij behandelen alle soorten spataderen: van kleine roodblauwe adertjes tot diepgelegen grote spataderen. U kunt ook bij de Spataderpolikliniek terecht als u om cosmetische redenen spataderen wilt laten verwijderen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Aandoeningen
Bekijk aandoeningen
Behandelingen
Bekijk behandelingen

Praktische tips

Vergoeding behandeling

De behandeling van spataderen wordt niet altijd vergoed door uw zorgverzekeraar. Neemt u gerust contact op met de Spataderpolikliniek voor meer informatie.

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij iedere afspraak in het ziekenhuis neemt u mee:

  • een geldig identiteitsbewijs
  • uw Actueel Medicatie Overzicht (AMO).

Hier vindt u meer informatie over wat u moet meenemen.

Afspraak op onze locatie in 's-Hertogenbosch, Boxtel, Drunen of Rosmalen? Meld u eerst digitaal aan. Lees hier hoe dit werkt.

Opleidingsziekenhuis

In het JBZ leiden we verpleegkundigen, coassis­tenten, artsen en andere zorgverleners op. Dit betekent dat bij uw afspraak soms meerdere zorgverleners aanwezig zijn. En het kan zijn dat u onderzocht of behan­deld wordt door een zorgverlener in opleiding. Deze zorgverlener werkt altijd onder supervisie van een gekwali­ficeerde zorgverlener.

Bekijk uw zorgverzekering

Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

MijnJBZ

Via MijnJBZ kunt u zelf een deel van uw persoonlijke en medische gegevens inzien die in het JBZ over u bekend zijn. Zie ook: Wat kan ik in MijnJBZ zien? 

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

Uw rechten en plichten als patiënt

Als patiënt heeft u een aantal wettelijke rechten en ook een aantal wettelijke plichten. Hier vindt u een overzicht.

Naar de dokter? 3 goede vragen!

Als u naar de arts gaat voor onderzoek of behandeling, heeft u altijd meerdere mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Wat het beste bij u past, hangt van een aantal zaken af. Het is belangrijk om samen met uw arts deze zaken op een rijtje te zetten. Dit kunt u doen door 3 goede vragen te stellen.

Onze zorgverleners

Maak hier kennis met het behandelteam.
Profielfoto zorgverlener Jan-Willem Hinnen
Dr. J.W. Hinnen
Vaatchirurg
Profielfoto zorgverlener Adrienne van Geest
Drs. A.J. van Geest
Dermatoloog
Bekijk ons team

Betrokken afdelingen

Code SPA-001
Laatste revisie: 23 mei 2024 - 13:38

Spataderpolikliniek