Headerafbeelding
Kersenbloesem in de binnentuin
Afdeling

Bekkenbodemcentrum

Het Bekkenbodemcentrum is bedoeld voor vrouwen met bekkenbodemproblemen. Bijvoorbeeld: ongewild verlies van urine of ontlasting of een verzakking van de vagina of baarmoeder.

Binnen het Bekkenbodemcentrum werken een gynaecoloog, een uroloog en een verpleegkundige met elkaar samen. De huisarts of specialist kan u naar dit spreekuur verwijzen.

Lees meer

Waarom bent u bij ons in goede handen?

Gewoon, omdat u ertoe doet. Wij zorgen graag voor een oplossing die bij u past. Veel vrouwen met bekkenbodemklachten zijn al door ons geholpen. We weten hoe belemmerend deze klachten kunnen zijn en doen er dan ook alles aan om u te helpen. We werken hierin samen met urologen, fysiotherapeuten en continentieverpleegkundigen. Doordat we allemaal onze eigen expertise hebben bekijken we uw klachten grondig. Als het nodig is, kunnen we u informeren, behandelen of opereren. Dit gebeurt allemaal in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

2
aandoeningen
Bekijk aandoeningen
5
behandelingen
Bekijk behandelingen

Praktische tips

Hoe verloopt een bezoek aan het Bekkenbodemcentrum?

Uw bezoek aan het Bekkenbodemcentrum bestaat uit drie onderdelen. Wij proberen deze zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten.

Hoe bereidt u zich voor?

Voordat u naar uw afspraak bij het Bekkenbodemcentrum komt, is het belangrijk dat u een vragenlijst en een mictielijst invult.

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

Herhaalrecept? Zo geregeld via MijnJBZ

Het aanvragen van herhaalrecepten kan digitaal. U hoeft dit niet meer telefonisch te doen. U kunt via MijnJBZ uw medicatie bestellen. Elke dag van de week 24 uur per dag. Het bestellen van herhaalmedicatie geldt alleen voor medicijnen die zijn voorgeschreven door een specialist in het JBZ.

Bekijk uw zorgverzekering

Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

MijnJBZ

Via de beveiligde website MijnJBZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien zoals die in het JBZ bekend zijn.

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

Uw rechten en plichten als patiënt

Als patiënt heeft u een aantal wettelijke rechten en ook een aantal wettelijke plichten. Hier vindt u een overzicht.

Onze zorgverleners

Maak hier kennis met het behandelteam.
Bekijk ons team

Betrokken afdelingen

Laatste revisie: 12 april 2019 - 10:43