Headerafbeelding
Patiënt meldt zich aan bij aanmeldzuil op polikliniek Anesthesiologie en Pijnbestrijding
Afdeling

PreOperatieve Screening (POS/Intake)

Op de afdeling PreOperatieve Screening (POS/Intake) worden patiënten voorbereid op een operatie.

Komt u binnenkort naar het ziekenhuis voor een afspraak, onderzoek of operatie? Lees dan op de pagina 'Naar het ziekenhuis in Coronatijd' informatie die belangrijk is voor uw bezoek.

Als u een operatie krijgt, is het belangrijk dat u goed en veilig wordt voorbereid. Daarom heeft u enige tijd vóór de operatie een afspraak met het Centraal Apotheek Punt (CAP) en de afdeling POS/Intake. Dit is meestal een telefonische afspraak. De anesthesist kan het nodig vinden dat u naar het ziekenhuis komt voor de afspraak. Deze afspraak is dan altijd op de hoofdlocatie in 's-Hertogenbosch. De afspraak op de afdeling POS/Intake duurt ongeveer 1 uur.

Let op! De afspraken met het CAP en POS/Intake zijn belangrijk; uw operatie kan zonder deze afspraken niet door gaan. Heeft u een belafspraak; zorg dan dat u goed bereikbaar bent en de tijd heeft om alle vragen goed te beantwoorden.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Behandelingen
Bekijk behandelingen

Praktische tips

Hoe bereidt u zich voor?

Vóór uw afspraak bij het CAP en de POS/Intake moet u een vragenlijst invullen.

Wat gebeurt er tijdens uw afspraak bij het CAP en de POS/Intake?

Uw afspraak bij het CAP en de POS/Intake verloopt als volgt….

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij iedere afspraak in het ziekenhuis moet u meenemen: een geldig legitimatiebewijs, uw JBZ-patiëntenpas en uw Actueel Medicatie Overzicht (AMO). Hier vindt u meer informatie over wat u moet meenemen.

Bekijk uw zorgverzekering

Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

MijnJBZ

Via de beveiligde website MijnJBZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien zoals die in het JBZ bekend zijn.

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

Uw rechten en plichten als patiënt

Als patiënt heeft u een aantal wettelijke rechten en ook een aantal wettelijke plichten. Hier vindt u een overzicht.

Betrokken afdelingen

Code AFD-007
Laatste revisie: 22 oktober 2020 - 16:26

PreOperatieve Screening (POS/Intake)