profielfoto zorgvelener Patricia Hendricks
Mevr.

K.H.M. (Patricia) Hendricks

Verpleegkundig specialist
BIG-nummer

Een verpleegkundig specialist (VS) combineert verpleegkundige en medische taken in de zorg voor patiënten. Meer algemene informatie vindt u op de pagina 'Verpleegkundig specialist'.

Vanaf 1986 ben ik werkzaam in het Jeroen Bosch Ziekenhuis binnen de oncologisch zorg. Eerst op de afdeling Oncologie en vanaf 1999 werk ik op de polikliniek oncologie waar ik patiënten behandel en begeleid die kanker hebben aan het spijsverteringskanaal en patiënten met gynaecologische kanker. Binnen mijn werk als verpleegkundig specialist bied ik patiënten zowel medische als verpleegkundige zorg als psychosociale ondersteuning.

Ik werk niet alleen, maar binnen een multidisciplinair team met betrokken en enthousiaste collega’s. Binnen dit team ben ik de verbindende schakel tussen de verschillende hulpverleners in de zorg voor u. Ik neem uw vragen en behoeften als uitgangspunt en juist dit maakt mijn werk bijzonder uitdagend en boeiend. Om met elkaar, u en uw naasten, op een persoonlijke wijze de zorg te geven die het best bij u past en aansluit bij uw behoeften.  Als we daarin slagen dan zijn wij op een goede manier zorg aan het verlenen. 

Afdelingen

Aandachtsgebieden

Gastro-enterologie (GE)

Mijn opleiding

2010-2012
Master Advanced Nursing Practice (MANP)
2008-2009
Module lichamelijk onderzoek & diagnostiek (MANP)
2008
Module farmacotherapie (MANP)
1999-2001
Voortgezette Opleiding Verpleegkundig Specialist
1988-1989
Oncologie opleiding
1982-1985
MBO-V
Laatste revisie: 13 augustus 2021 - 16:16