Aanmelden bij afdeling Radiologie

Röntgenonderzoek van de bloedvaten (angiografie)

Bij een angiografie maakt de radioloog röntgenfoto's van de bloedvaten van een bepaald lichaamsdeel.

De radioloog maakt daarbij gebruik van röntgenstralen, contrastvloeistof en een computer. Zo kunnen we mogelijke afwijkingen en/of vernauwingen opsporen. In de folder 'Röntgenonderzoek van de bloedvaten' leest u meer over dit onderzoek.

JBZ rookvrij

Houdt u er rekening mee dat u in en om het ziekenhuis niet mag roken. Het hele gebouw, het ziekenhuisterrein en de parkeervoorzieningen zijn rookvrij. Het JBZ stimuleert een gezonde levensstijl van zijn patiënten, bezoekers en medewerkers. In deze gezondheid bevorderende omgeving past roken niet. Het JBZ draagt daarmee bij aan een rookvrije generatie. Een generatie waarin kinderen zonder de schadelijke effecten van rook kunnen opgroeien.

Voor hulp bij stoppen met roken kunt u kijken op www.rookvrijookjij.nl of belt u naar (076) 889 51 95.

Code RAD-023
Laatste revisie: 11 juli 2019 - 16:15

Röntgenonderzoek van de bloedvaten (angiografie)