twee oudere vrouwen binnentuin

Oefeningen wanneer het evenwichtsorgaan niet goed werkt

Als een evenwichtsorgaan is uitgevallen of minder goed werkt, dan is het samenspel plotseling verstoord.

Als een van de evenwichtsorganen niet goed werkt, dan moeten de hersenen zich aanpassen aan de nieuwe situatie. Ze moeten als het ware opnieuw worden ‘ingesteld’. Intensief oefenen helpt daarbij. In de folder 'Oefeningen bij stoornissen van een evenwichtsorgaan' leest u hier meer over.

Code PMD-107
Laatste revisie: 12 december 2019 - 13:24