Fanpeloton wielerfitXL

Inspanningstest exclusief voor leden van het Fan Peloton van Team Visma I lease a Bike

Test je gezondheid en fitheid op dezelfde wijze als de wielrenners van Team Visma I Lease a Bike. Ervaar de sfeer van de Service Course en de professionaliteit van het Sport Medisch Centrum JBZ op locatie De Meet in Den Bosch.

Met een maximale inspanningstest bepaalt het Sport Medisch Centrum JBZ niet alleen de belastbaarheid van je hart en longen, maar ook je fitheid (VO2max). Dit levert extra trainingsgegevens op zoals duurtalent, vermogen en hartslagzones. Bovendien kunnen je waardes vergeleken worden met onze topatleten. Hoe scoor jij in vergelijking met Wout, Marianne of Jonas?

Als lid van het Fan Peloton ontvang je eenmalig 10% korting op de test. Voor de actieve fietser kan deze test bovendien een opmaat zijn voor meer sportmedische begeleiding en verdieping. Om een afspraak te maken, kun je telefonisch contact met ons opnemen. Hou je lidmaatschapsnummer bij de hand.

De kosten van dit sportmedisch onderzoek worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. Dit heeft geen invloed op het eigen risico.

Wil je weten wat het Sport Medisch Centrum JBZ jou nog meer kan bieden? Ga dan naar Wielerfit XL.

Meer informatie over het Fan Peloton vind je op de website van Team Visma I Lease a Bike.

Code SMC-041F
Laatste revisie: 15 januari 2024 - 16:48