Platform kanker.nl

Kanker.nl is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, NFK (de belangenbehartiger van alle (ex-)kankerpatiënten in Nederland) en IKNL (kenniscentrum voor zorgverleners in de oncologie). Het platform is een combinatie van betrouwbare medische informatie én sociaal netwerk voor mensen met kanker en hun naasten.

Gesprekshulp

Gesprekshulp bij kanker is een gratis app voor mensen met kanker en hun naasten. Met de app kunt u gesprekken met uw arts en andere zorgverleners voorbereiden, opnemen en terugluisteren.

Doneer Je Ervaring

Wat is uw ervaring met kanker? De Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) is benieuwd waar (ex-)kankerpatiënten tegenaan lopen, en vraagt u daarom om uw ervaring te delen via Doneer Je Ervaring: het grootste landelijke panel van (ex-)kankerpatiënten.

Als panellid ontvangt u maximaal 4 digitale vragenlijsten per jaar, over verschillende thema’s. Door uw ervaring anoniem te delen zorgt u ervoor dat uw stem telt. NFK laat die stem horen in de zorg, bij verzekeraars, in de politiek en in de media. U kunt zich aanmelden via doneerjeervaring.nl.

Code ONC-108
Laatste revisie: 18 januari 2023 - 11:25