Headerafbeelding
afdelingen kinderafdeling ontvangst opname
Afdeling

Kinderdagbehandeling

De Kinderdagbehandeling is bedoeld voor kinderen van 0 t/m 18 jaar, die kort opgenomen moeten worden in het ziekenhuis. Dit kan zijn voor een onderzoek, behandeling of kleine operatie.

Aangepaste bezoektijden

Op dit moment zijn er andere regels voor het ontvangen van bezoek op onze verpleegafdelingen. Dit heeft te maken met het Coronavirus. Op de pagina "Bezoektijden" vindt u de meest actuele informatie.

 

Mocht uw kind onverwachts toch langer moeten blijven dan de geplande dagopname, dan dragen we de zorg over aan de Kinderafdeling.

Lees meer

Gouden Smiley

De Kinderdagbehandeling en de Kinderafdeling doen er alles aan om het verblijf in het ziekenhuis zo prettig mogelijk te maken. Zowel voor het kind als voor de ouders. Daarom hebben zij een Gouden Smiley van de stichting Kind en Ziekenhuis ontvangen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Behandelingen
Bekijk behandelingen

Over de verpleegafdeling

Alle belangrijke informatie op een rij

Meer informatie

Code AFD-054
Laatste revisie: 16 mei 2020 - 13:45
Over de verpleegafdeling

Kinderdagbehandeling

Wie werken hier?

Op de Kinderdagbehandeling werken kinderverpleegkundigen. Zij zorgen, samen met u, voor uw kind gedurende de opname.

Verblijf op de afdeling

Het is belangrijk voor ouders/verzorgers om betrokken te zijn bij de behandeling, zodat ze na thuiskomst beter in staat zijn hun pas geopereerde/behandelde kind te verzorgen. U mag als ouder of verzorger de hele dag bij uw kind blijven. Over het verloop van de dag in het ziekenhuis, wordt u door de kinderverpleegkundige geïnformeerd. Deze vertelt u hoe lang de operatie of de ingreep gaat duren.