Headerafbeelding
Fysiotherapeut onderzoekt de arm van een man
Afdeling

Fysiotherapie in het Sport Medisch Centrum

Het specialisme Sportfysiotherapie richt zich op sport en bewegen.

Fysiotherapie is bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis ondergebracht bij het Sport Medisch Centrum (SMC). Heeft u een (sport)blessure? Dan kunt u snel terecht bij een fysiotherapeut voor een beoordeling van uw blessure, diagnostiek, behandeling en begeleiding.

De fysiotherapeutisch begeleiding op het Sport Medisch Centrum wordt verzorgt door Fysiom. Binnen het SMC worden sportfysiotherapie, manueel therapie, kinderfysiotherapie en orofaciale fysiotherapie aangeboden.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Onderzoeken
Bekijk onderzoeken
Behandelingen
Bekijk behandelingen

Praktische tips

Uw afspraak bij de sportfysiotherapeut

Heeft u een (sport)blessure? Dan kunt u snel terecht bij een sportfysiotherapeut van het Sport Medisch Centrum voor een beoordeling van uw blessure, diagnostiek, behandeling en begeleiding. Hier vindt u meer informatie over wat u kunt verwachten van uw afspraak.

Wat neemt u mee?

U moet meenemen naar uw afspraak op het Sport Medisch Centrum:

  • uw geldig identiteitsbewijs
  • uw Actueel Medicatie Overzicht (AMO).

Soms moet u zich extra voorbereiden op uw afspraak in het SMC. Bijvoorbeeld als u een onderzoek of behandeling krijgt. Dit leest u bij de informatie over uw onderzoek of behandeling.

Tarieven en vergoedingen

Alle informatie over de tarieven en vergoedingen van sportgeneeskunde, sportfysiotherapie, expertise voeding en expertise prestatiegedrag.

MijnJBZ

Via MijnJBZ kunt u zelf een deel van uw persoonlijke en medische gegevens inzien die in het JBZ over u bekend zijn. Zie ook: Wat kan ik in MijnJBZ zien? 

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

Code SMC-047
Laatste revisie: 2 oktober 2023 - 15:04

Fysiotherapie in het Sport Medisch Centrum