Afspraak maken bij het Sport Medisch Centrum

Alle informatie over het maken van een afspraak bij het Sport Medisch Centrum.

Verwijzing nodig?

Verwijzing voor afspraak bij sportarts 

Voor het maken van een afspraak bij de sportarts in het Sport Medisch Centrum (SMC) heeft u een verwijzing nodig. Uw huisarts, tandarts, verloskundige of specialist kan u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis verwijzen. Dit kan een papieren verwijsbrief zijn of een digitale verwijzing via ZorgDomein. Deze verwijzing is belangrijk! Zonder verwijzing worden de kosten van afspraak, onderzoek en behandeling niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Een verwijzing is maximaal 1 jaar geldig.

Geen verwijzing nodig voor keuring of afspraak bij sportdiëtist, (sport)fysiotherapeut of manueel therapeut

U heeft geen verwijzing nodig wanneer u zich wilt laten keuren of als u een afspraak wilt maken met een sportdiëtist, (sport)fysiotherapeut of manueel therapeut.

Afspraak maken

U kunt telefonisch een afspraak maken door te bellen naar het SMC. Zorg dat u een eventuele verwijzing en uw agenda bij de hand heeft.

Wanneer u een afspraak wilt maken voor de keuring van de opleiding VeVa (Veiligheid en Vakmanschap), belt de secretaresse u na de aanmelding en het invullen van uw gegevens via Mijn SportZorg om een afspraak te maken.

Afspraak verzetten of afzeggen

Als u niet naar uw afspraak kunt komen, belt u dan uiterlijk een dag voor uw afspraak naar het SMC. Als u uw afspraak op tijd afzegt, dan kunnen we in uw plaats een andere patiënt helpen. Als u wilt kan er meteen een nieuwe afspraak gemaakt worden. Als u te laat afbelt, zijn wij genoodzaakt de helft van de kosten in rekening te brengen.

Code SMC-022
Laatste revisie: 4 maart 2024 - 08:38