Headerafbeelding
Vrouw meldt zich bij balie secretariaat van het SMC
Afdeling

Expertise voeding

Het specialisme Expertise voeding richt zich op sport en voeding.

Expertise voeding is bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis ondergebracht bij het Sport Medisch Centrum (SMC). Een goede voeding helpt u als sporter beter te presteren en zorgt voor een sneller herstel. Heeft u vragen over uw voeding rondom het sporten? Dan kunt u terecht bij de expert voeding.

Coronavirus

Heeft u een afspraak in het SMC? Dan kan het zijn dat we deze afspraak moeten afzeggen of veranderen in een belafspraak of videoconsult. Vanwege het coronavirus kunnen alleen noodzakelijke behandelingen onder strenge voorwaarden plaatsvinden in het SMC. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging KNGF.

Uw therapeut neemt contact met u op als u al een afspraak had staan in het SMC. Uw therapeut kijkt samen met u of we uw behandeling op afstand kunnen voortzetten.

Praktische tips

Uw afspraak bij de expert voeding

Heeft u vragen over uw voeding rondom het sporten of wilt u een voedingsplan op maat? Daarvoor kunt u bij het Sport Medisch Centrum terecht bij de expert voeding. Hier vindt u meer informatie over wat u kunt verwachten van uw afspraak.

Wat neemt u mee?

U moet meenemen naar uw afspraak op het Sport Medisch Centrum:

  • uw legitimatiebewijs
  • uw Actueel Medicatie Overzicht (AMO).

Soms moet u zich extra voorbereiden op uw afspraak in het SMC. Bijvoorbeeld als u een onderzoek of behandeling krijgt. Dit leest u bij de informatie over uw onderzoek of behandeling. 

Tarieven en vergoedingen

Alle informatie over de tarieven en vergoedingen van sportgeneeskunde, sportfysiotherapie, expertise voeding en expertise prestatiegedrag.

MijnJBZ

Via MijnJBZ kunt u zelf een deel van uw persoonlijke en medische gegevens inzien die in het JBZ over u bekend zijn. Zie ook: Wat kan ik in MijnJBZ zien? 

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

Code SMC-048
Laatste revisie: 17 oktober 2022 - 17:10

Expertise voeding