Headerafbeelding
afdelingen dermatologie
Afdeling

Dermatologie

Het specialisme Dermatologie houdt zich bezig met aandoeningen van de huid, de nagels, het haar en soa's (seksueel overdraagbare aandoeningen). 

U kunt bijvoorbeeld bij de dermatoloog terecht als u last heeft van eczeem, psoriasis of wratten. Maar de dermatoloog behandelt ook aandoeningen zoals huidkanker, spataderen en geslachtsziekten.

Lees meer

Patiëntenervaringen

Wij hechten veel waarde aan de mening van patiënten over onze zorg. Daarom onderzoeken we regelmatig hoe patiënten onze zorg hebben ervaren. Begin 2020 werd de dienstverlening van onze polikliniek dermatologie door patiënten beoordeeld met een 8,7.  

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Aandoeningen
Bekijk aandoeningen
Onderzoeken
Bekijk onderzoeken
Behandelingen
Bekijk behandelingen

Praktische tips

Avondspreekuur

Op deze polikliniek is er elke dinsdag avondspreekuur tot 20.00 uur op de locatie ’s-Hertogenbosch.

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

MijnJBZ

Via MijnJBZ kunt u zelf een deel van uw persoonlijke en medische gegevens inzien die in het JBZ over u bekend zijn. Zie ook: Wat kan ik in MijnJBZ zien? 

Herhaalrecept? Zo geregeld via MijnJBZ

Het aanvragen van herhaalrecepten kan digitaal. U hoeft dit niet meer telefonisch te doen. U kunt via MijnJBZ uw medicatie bestellen. Elke dag van de week 24 uur per dag. Het bestellen van herhaalmedicatie geldt alleen voor medicijnen die zijn voorgeschreven door een specialist in het JBZ.

Bekijk uw zorgverzekering

Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

Naar de dokter? 3 goede vragen!

Als u naar de arts gaat voor onderzoek of behandeling, heeft u altijd meerdere mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Wat het beste bij u past, hangt van een aantal zaken af. Het is belangrijk om samen met uw arts deze zaken op een rijtje te zetten. Dit kunt u doen door 3 goede vragen te stellen.

Onze zorgverleners

Maak hier kennis met het behandelteam.
Profielfoto zorgverlener Monique Andriessen
Dr. M.P.M. Andriessen
Dermatoloog
Profielfoto zorgverlener Adrienne van Geest
Drs. A.J. van Geest
Dermatoloog
Bekijk ons team
Code AFD-070
Laatste revisie: 11 juli 2023 - 11:08

Dermatologie