Wat kan ik in MijnJBZ zien?

U kunt de volgende gegevens vanaf 1 januari 2005 terugzien:

U kunt de volgende gegevens vanaf 24 juni 2016 terugzien:

U kunt de volgende gegevens vanaf 24 juni 2018 terugzien:

Tolbrug of Sport Medisch Centrum

Bent u onder behandeling bij de Tolbrug Specialistische Revalidatie of het Sport Medisch Centrum? Ook deze gegevens kunt u inzien via MijnJBZ.

Overige medische gegevens

De overige medische gegevens kunt u opvragen via het aanvraagformulier 'Inzage, afschrift, correctie of vernietiging medische gegevens'.

Publicatietermijn

Wordt er nieuwe medische informatie toegevoegd aan uw dossier? Dan kunt u deze gegevens nog niet meteen inzien op MijnJBZ.

Gaat het om een patiëntbrief, operatieverslag, diagnose of een uitslag van weefselonderzoek, Radiologie, Nucleaire Geneeskunde of het Vaatlaboratorium? Dan duurt het 14 dagen voordat deze gegevens voor u zichtbaar zijn in MijnJBZ.

Uitslagen van bloed-, urine-, speeksel- en kweekonderzoek zijn eerder in te zien. Op het moment dat de uitslagen zijn vastgesteld en ingevoerd in uw dossier, duurt het één dag voordat u de gegevens kunt inzien op MijnJBZ. Het is dus mogelijk dat u uitslagen ziet, die nog niet door uw behandelaar met u zijn besproken.

De overige informatie die wordt getoond in MijnJBZ ziet u zonder vertraging. Dit geldt ook voor een ontvangen e-consultbericht of wijziging die u bij de afdeling Patiëntenregistratie heeft doorgegeven.

Laatste revisie: 17 juli 2019 - 15:45