Vragen of klachten over uw rekening?

Heeft u een vraag of klacht over de rekening of over de kosten van ziekenhuiszorg?

• Op de pagina 'Kosten en zorgverzekering’ staan bepaalde tarieven van het JBZ en meer informatie over de vergoeding van zorg.
  • U kunt uw vraag ook voorleggen aan uw zorgverzekeraar. De contactgegevens staan op uw polisblad of op de website van de zorgverzekeraar.
  • Heeft uw zorgverzekeraar geen antwoord op uw vragen? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Facturatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, telefoonnummer (073) 553 85 00 of via e-mail facturatie@jbz.nl.
  • Blijft u ontevreden na het volgen van deze stappen, dan kan de klachtenfunctionaris uw notaklacht laten onderzoeken en beoordelen door de juridische afdeling van het ziekenhuis.
Laatste revisie: 24 december 2018 - 11:34