JBZ in beweging met Olga Commandeur

“We hebben een leuk, maar nog geheim project voor de patiënten van het JBZ en willen graag jullie hulp hierbij inroepen”. Met deze mededeling klopte team Verwenzorg JBZ twee jaar geleden bij ons aan.  

Nu mogen we het bekend maken:  Olga Commandeur, koningin van ‘Nederland in beweging’, heeft speciaal voor het JBZ een beweegvideo opgenomen. In deze beweegvideo doet zij oefeningen voor, zodat patiënten op een laagdrempelige manier gemotiveerd worden om te blijven bewegen.

Bijna iedereen kan aan de verschillende oefeningen meedoen. “Of iemand nu jong is of wat ouder, in bed ligt, op een stoel of in een rolstoel zit of gewoon kan staan. Er zit altijd wel een oefening bij die hij kan doen. Bewegen is en blijft voor iedereen belangrijk”, aldus Olga.

Wil jij ook meedoen? De video staat op de website van het JBZ, zodat iedereen hem kan bekijken. Ga naar ‘bewegen tijdens een ziekenhuisopname’ en loop je alvast warm (vergeet niet de cookies te accepteren).   

Wij wensen iedereen veel beweegplezier!

Dit was opnieuw een mooi project waar wij graag onze bijdrage aan hebben geleverd. 

Verwenzorg - Olga Commandeur
Op de foto zie je van links naar rechts: Ingrid de Klein (Verwenzorg), Olga Commandeur en namens Verwenzorg Annemarie Beutler, Maud Foujay en Yvonne Pulles. 
Code VRIEND-236
Laatste revisie: 10 november 2023 - 10:02