Headerafbeelding
Voorkant van het Sport Medisch Centrum, ingang De Plek
Locatie

Sport Medisch Centrum

Bij het Sport Medisch Centrum (SMC) van het Jeroen Bosch Ziekenhuis kunt u terecht met sportblessures, voor sportkeuringen, voor preventief medische onderzoeken en voor specifieke testen.

Bezoekadres

Marathonloop 9
5235 AA 's-Hertogenbosch
Nederland

Postadres

Marathonloop 9
5235 AA 's-Hertogenbosch
Nederland

De ingang van het SMC zit in Sporthal ‘De plek’ op de eerste etage. Daar meldt u zich bij de Infobalie.

Prikpost bij Maaspoort Sport en Events

Er zit een prikpost van het Jeroen Bosch Ziekenhuis tegenover het Sport Medisch Centrum bij Maaspoort Sport en Events. Bij het Sport Medisch Centrum zelf is géén prikpost. 

Coronavirus

Heeft u een afspraak in het SMC? Dan stelt de secretaresse aan de balie u een aantal vragen om te bepalen of u gezondheidsklachten heeft die overeenkomen met Coronaklachten, zoals hoesten, niezen, keelpijn of koorts.

  • Heeft u geen klachten? Dan mag u plaatsnemen in de wachtkamer.
  • Heeft u wel klachten? Dan krijgt u een oranje kaartje en een chirurgisch mondneusmasker. U draagt dit mondneusmasker tot u het SMC weer verlaat. U mag plaats nemen in de wachtkamer.

Voor maatregelen bij Fysiotherapie verwijzen we u naar de website van Fysiom. Fysiom verzorgt de fysiotherapeutische zorg bij het SMC.

Praktische tips

Sluitingsdagen

Op feestdagen wordt in het JBZ volgens weekenddienst gewerkt. Hier vindt u een overzicht van onze sluitingsdagen.

Wat neemt u mee?

U moet meenemen naar uw afspraak op het Sport Medisch Centrum:

  • uw legitimatiebewijs
  • uw Actueel Medicatie Overzicht (AMO).

Soms moet u zich extra voorbereiden op uw afspraak in het SMC. Bijvoorbeeld als u een onderzoek of behandeling krijgt. Dit leest u bij de informatie over uw onderzoek of behandeling. 

Bekijk uw zorgverzekering

Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

MijnJBZ

Via de beveiligde website MijnJBZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien zoals die in het JBZ bekend zijn.

Code POL-313
Laatste revisie: 10 juli 2020 - 11:10