Headerafbeelding
Voorkant van het Sport Medisch Centrum, ingang De Plek
Locatie

Sport Medisch Centrum

Bij het Sport Medisch Centrum (SMC) van het Jeroen Bosch Ziekenhuis kunt u terecht voor sportblessures, voor sportkeuringen, voor preventief medische onderzoeken en voor specifieke testen.

Bezoekadres

Marathonloop 9
5235 AA 's-Hertogenbosch
Nederland

Postadres

Marathonloop 9
5235 AA 's-Hertogenbosch
Nederland

De ingang van het SMC zit in Sporthal ‘De plek’ op de eerste etage. Daar meldt u zich bij de Infobalie.

Coronavirus

Heeft u een afspraak in het SMC? Dan kan het zijn dat we deze afspraak moeten afzeggen of veranderen in een belafspraak of videoconsult. Vanwege het coronavirus kunnen alleen noodzakelijke behandelingen onder strenge voorwaarden plaatsvinden in het SMC. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging KNGF.

Uw therapeut neemt contact met u op als u al een afspraak had staan in het SMC. Uw therapeut kijkt samen met u of we uw behandeling op afstand kunnen voortzetten.

 Kijk voor actuele informatie over het coronavirus op www.jeroenboschziekenhuis.nl/coronavirus.

Let op: géén prikpost

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft géén prikpost bij het SMC. U kunt hier NIET terecht voor bloedprikken of materiaalafgifte. Bekijk hier een overzicht van onze locaties en prikposten waar u wel terecht kunt voor bloedprikken en materiaalafgifte. 

Praktische tips

Sluitingsdagen

Op feestdagen wordt in het JBZ volgens weekenddienst gewerkt. Hier vindt u een overzicht van onze sluitingsdagen.

Wat neemt u mee?

U moet meenemen naar uw afspraak op het Sport Medisch Centrum:

  • uw legitimatiebewijs
  • uw Actueel Medicatie Overzicht (AMO).

Soms moet u zich extra voorbereiden op uw afspraak in het SMC. Bijvoorbeeld als u een onderzoek of behandeling krijgt. Dit leest u bij de informatie over uw onderzoek of behandeling. 

Bekijk uw zorgverzekering

Het is uw eigen verantwoordelijkheid na te gaan of u verzekerd bent voor de zorg waarvoor u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis komt. Bekijk van tevoren uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

MijnJBZ

Via de beveiligde website MijnJBZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien zoals die in het JBZ bekend zijn.

Code POL-313
Laatste revisie: 26 maart 2020 - 10:11