Headerafbeelding
Bloedprikken bij volwassenen bij de Bloedafname
Locatie

Maaspoort Sport en Events

Bij Maaspoort Sport en Events in 's-Hertogenbosch kunt u terecht bij onze prikpost voor bloedafname, materiaalafgifte en de Trombosedienst.

Bezoekadres

Marathonloop 1
5235 AA 's-Hertogenbosch
Nederland

Ingang: entree business

Je kunt terecht voor

Bloedafname, Materiaalafgifte, Trombosedienst

Praktische tips

Bloedprikken ten tijde van het Coronavirus

Komt u binnenkort naar het ziekenhuis of één van onze prikposten om bloed te laten prikken? Lees dan op de pagina 'Naar het ziekenhuis in Coronatijd' informatie die belangrijk is voor uw bezoek.

Bloedprikken op een andere locatie?

Wilt u ergens anders bloed laten prikken? Het JBZ heeft meerdere prikposten waar u terecht kunt voor bloedprikken en materiaalafgifte. Kijk op www.jbz.nl/prikposten voor een volledig overzicht.

Bloedprikken bij kinderen?

Moet uw kind bloed laten prikken? U kunt dan het beste met uw kind naar de hoofdlocatie van het JBZ in 's-Hertogenbosch komen. Hier hebben we een speciale prikkamer die kindvriendelijk is ingericht. Wij vragen u met uw kind voor bloedprikken niet naar onze prikposten te komen.

Sluitingsdagen

Op feestdagen wordt in het JBZ volgens weekenddienst gewerkt. Hier vindt u een overzicht van onze sluitingsdagen.

Wat neemt u mee?

Komt u voor bloedprikken? Neem dan mee  een geldig legitimatiebewijs, het aanvraagformulier en soms ook uw JBZ-patiëntenpas.  

Komt u voor röntgenfoto's of een echografie? Neem dan mee een geldig legitimatiebewijs, uw JBZ-patiëntenpas, uw Actueel Medicatie Overzicht (AMO), en de verwijsbrief van de huisarts (als u die op papier heeft gekregen).  

 

Wanneer krijgt u de uitslag?

Uw (huis)arts of verloskundige bespreekt de uitslag van het bloedonderzoek met u. Zij spreken met u af wanneer u hierover contact zult hebben. U kunt de uitslag ook bekijken in MijnJBZ.

Wat kost bloedonderzoek?

De kosten van bloedonderzoek tellen mee voor uw eigen risico. Informeer bij uw zorgverzekeraar hoeveel u betaalt voor een bepaald onderzoek. Goed om te weten: wij controleren of onderzoeken niet dubbel worden gedaan. Op die manier zorgen we ervoor dat u geen onnodige kosten maakt.

Code PRK-063
Laatste revisie: 16 mei 2020 - 13:26