Online een afspraak maken

Heeft u een nieuwe verwijzing van uw huisarts ontvangen? Dan kunt u een eerste afspraak inplannen via ZorgDomein of MijnJBZ. Gaat het om een vervolgafspraak? Dan gebruikt u hiervoor MijnJBZ.

Een eerste afspraak maken

We hebben tijdens de coronapiek heel veel zorg moeten uitstellen waardoor we een grote achterstand hebben in te halen. We doen onze uiterste best om u zo snel mogelijk de zorg te geven die nodig is. Onze zorgverleners en huisartsen bekijken zorgvuldig in welke volgorde dit moet gebeuren.

Worden uw klachten erger? Neem dan wel contact op met uw (huis)arts!

Eerste afspraak maken via ZorgDomein

Het is mogelijk om een eerste afspraak in te plannen met behulp van een ZorgDomein-verwijsnummer. Klik eerst op de onderstaande button. U logt in met uw geboortedatum en het ZorgDomein-verwijsnummer. U vindt dit nummer op de verwijsbrief van uw huisarts. Het verwijsnummer begint met de letters ZD.

 Zorgdomein

Eerste afspraak maken via MijnJBZ

Het is mogelijk om met behulp van MijnJBZ een eerste afspraak in te plannen. Klik eerst op de onderstaande button. U logt in met uw DigiD. Het is belangrijk dat uw DigiD-account is uitgebreid met een extra controle via sms.

MijnJBZ

Bent u ingelogd in uw MijnJBZ? Klik dan rechtsboven op 'Meer'. Vervolgens kiest u voor 'Plan een eerste afspraak'.

Een vervolgafspraak maken

We hebben tijdens de coronapiek heel veel zorg moeten uitstellen waardoor we een grote achterstand hebben in te halen. We doen onze uiterste best om u zo snel mogelijk de zorg te geven die nodig is. Onze zorgverleners en huisartsen bekijken zorgvuldig in welke volgorde dit moet gebeuren.

Worden uw klachten erger? Neem dan wel contact op met uw (huis)arts!

Vervolgafspraak maken via MijnJBZ

Heeft u een e-mail ontvangen van het JBZ waarin staat dat u een vervolgafspraak kunt inplannen? Dan heeft het JBZ een in te plannen vervolgafspraak voor u klaargezet in uw MijnJBZ. Klik eerst op de onderstaande button. U logt in met uw DigiD. Het is belangrijk dat uw DigiD-account is uitgebreid met een extra controle via sms.

MijnJBZ

Bent u ingelogd in uw MijnJBZ? Klik dan rechtsboven op 'Meer'. Vervolgens kiest u voor 'Plan een vervolgafspraak'.

Afspraakbericht per e-mail

Het JBZ stuurt u graag een bericht per e-mail (notificatie) als uw behandelaar een nieuwe afspraak voor u heeft ingepland. U vindt geen details over uw afspraak in deze notificatie. Om die te zien, logt u in (met uw DigiD + sms of DigiD + app) op MijnJBZ.  

Om deze e-mailnotificaties te ontvangen, moet uw contactvoorkeur in uw Elektronisch Patiënten Dossier op 'digitaal' staan. U kunt uw voorkeur zelf aan ons doorgeven via MijnJBZ

U kunt uw contactvoorkeur ook doorgeven bij het behandelend specialisme of bij de afdeling Patiënteninformatie en Registratie van het JBZ (gebouw B, verdieping 0). Wij willen u vragen een geldig legitimatiebewijs en uw patiëntenpas mee te nemen. 

Herinnering afspraak per sms

Het JBZ stuurt u graag 48 uur vóór uw afspraak een herinnering per sms. U vindt geen specifieke details in het sms-bericht. Meer informatie over de afspraak vindt u in de afsprakenbrief of in MijnJBZ.

Wilt u voortaan een sms-bericht ontvangen als herinnering voor uw afspraak in het JBZ? Registreer dan eerst uw mobiele telefoonnummer in uw MijnJBZ. Het is ook mogelijk om uw mobiele telefoonnummer te registreren bij de afdeling Patiëntenregistratie. U vindt de afdeling Patiëntenregistratie aan de Boulevard, voorbij de Infobalie (gebouw B, verdieping 0). Wij willen u vragen een geldig legitimatiebewijs en uw patiëntenpas mee te nemen.

U krijgt alleen een herinnering per sms als u bij de afdeling Patiëntenregistratie of bij de polikliniek heeft aangegeven dat we uw telefoonnummer hiervoor mogen gebruiken.

Afzeggen of wijzigen afspraak

Het is niet mogelijk om uw vervolgafspraak via MijnJBZ af te zeggen of te wijzigen. Neemt u telefonisch contact op met de polikliniek/afdeling waar de vervolgafspraak gepland staat.

Code MIJ-008
Laatste revisie: 20 juli 2021 - 08:31