Wat is MijnJBZ?

MijnJBZ is een beveiligde website die is gekoppeld aan het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) van het JBZ. Sinds juni 2016 kunt u hier gebruik van maken. In het EPD staan alle medische gegevens die het JBZ over u verzamelt.

MijnJBZ is ontwikkeld om u als patiënt mee te laten kijken en beslissen over uw eigen zorg. Als u inzage heeft in uw eigen dossier, kunt u betere keuzes maken. U kunt uw gegevens op een rustig moment nalezen, controleren en zich alvast voorbereiden op uw bezoek aan het ziekenhuis.

Wat is het verschil tussen MijnJBZ & PGO?

Als patiënt van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) kunt u sinds kort uw medische gegevens ophalen in uw eigen Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). Een PGO is een website of app waar u veilig uw medische informatie van ziekenhuizen, huisartsen of andere zorgverleners kan verzamelen.

Via MijnJBZ kunt u uw medische gegevens van het JBZ al inzien. Het PGO bestaat straks naast MijnJBZ. De informatie die vanuit het JBZ in uw PGO komt verschilt niet van de informatie die op dit moment al via MijnJBZ te zien is. Wel kunt u op MijnJBZ meer informatie inzien dan momenteel technisch mogelijk is om aan PGO's uit te leveren.

Het grote verschil is dat u in het PGO alle medische gegevens kunt verzamelen, bijvoorbeeld ook van uw huisarts of een therapeut. Daarnaast kiest u zelf het PGO uit. U kunt daarbij ook kiezen voor meerdere PGO's of na een tijdje van PGO wisselen.

 

Code MIJ-002
Laatste revisie: 3 april 2024 - 14:28