Nieuwe versie MijnJBZ

MijnJBZ is een beveiligde website die is gekoppeld aan het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) van het JBZ. Sinds juni 2016 kunt u hier gebruik van maken. In het EPD staan alle medische gegevens die het JBZ over u verzamelt.

Vanaf 30 maart kunt u gebruik maken van een vernieuwde versie van MijnJBZ.  De basis blijft hetzelfde. Toch gaat er misschien iets voor u veranderen.

Wat is er veranderd?

 • De DigiD-inlogpagina ziet er iets anders uit.
   
 • Zodra u bent ingelogd, ziet u dat het menu er iets anders uitziet. Ook heeft sommige informatie een meer begrijpelijke naam. Denk bijvoorbeeld aan ‘vragenlijsten’ en ‘folders’.
   
 • Op de pagina ‘Wat kan ik in MijnJBZ zien?’ staat een overzicht van welke (nieuwe) informatie, vanaf wanneer, zichtbaar is. Zoals uw bezoek aan de spoedeisende hulp. Ook kunt u sommige informatie eerder zien.
   
 • Sommige informatie is niet meer zichtbaar via MijnJBZ, bijvoorbeeld de zwangerschapskaart.
   
 • Het tijdstip van het bel- en telefonisch consult worden getoond. Net als bij een afspraak op de polikliniek kan het zijn dat wij helaas uitlopen. Het daadwerkelijk moment van het tijdstip waarop wij u bellen kan daarom afwijken. U hoeft geen contact op te nemen met de polikliniek. Wij zullen u zeker bellen.
   
 • Onze pagina met veelgestelde vragen is geüpdatet.

Wat is het verschil tussen MijnJBZ & PGO?

Als patiënt van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) kunt u sinds kort uw medische gegevens ophalen in uw eigen Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). Een PGO is een website of app waar u veilig uw medische informatie van ziekenhuizen, huisartsen of andere zorgverleners kan verzamelen.

Via MijnJBZ kunt u uw medische gegevens van het JBZ al inzien. Het PGO bestaat straks naast MijnJBZ. De informatie die vanuit het JBZ in uw PGO komt verschilt niet van de informatie die op dit moment al via MijnJBZ te zien is. Wel kunt u op MijnJBZ meer informatie inzien dan momenteel technisch mogelijk is om aan PGO's uit te leveren.

Het grote verschil is dat u in het PGO alle medische gegevens kunt verzamelen, bijvoorbeeld ook van uw huisarts of een therapeut. Daarnaast kiest u zelf het PGO uit. U kunt daarbij ook kiezen voor meerdere PGO's of na een tijdje van PGO wisselen.

 

Code MIJ-002
Laatste revisie: 19 mei 2023 - 11:25