Afdeling KNO
Afdeling

Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO)

De keel-, neus- en oorarts (kno-arts) houdt zich bezig met de behandeling van aandoeningen aan keel, neus en oren.

Naast de bekende ingrepen als amandelen knippen, het verhelpen van neusverstoppingen en het verbeteren van het gehoor zijn er ook minder bekende stoornissen waar de KNO-arts zich mee bezig houdt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan duizeligheid,  evenwichtsstoornissen, allergieën en slik-, spraak- en stemproblemen. De KNO-arts onderzoekt en behandelt u. Dit kan gebeuren met medicijnen, maar ook met een operatie.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

aandoeningen
Bekijk aandoeningen
onderzoeken
Bekijk onderzoeken
behandelingen
Bekijk behandelingen

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

Uw rechten en plichten als patiënt

Als patiënt heeft u een aantal wettelijke rechten en ook een aantal wettelijke plichten. Hier vindt u een overzicht.

Veel gestelde vragen over KNO

Heeft u een vraag? Kijk eerst of het antwoord op uw vraag wellicht op onze pagina met veel gestelde vragen staat, voordat u contact met ons opneemt.

Onze zorgverleners

Maak hier kennis met het behandelteam.
Bekijk ons team

Laatste revisie: 10 januari 2019 - 20:18