Informatieavond 'bevallen in het ziekenhuis' tijdelijk via webinar

Vanwege de voorzorgmaatregelen rondom het Coronavirus vinden de informatieavonden van 2020 niet plaats in het ziekenhuis. Deze informatieavonden worden gegeven via een webinar waarvoor je je kunt aanmelden.

De data van de volgende webinars zijn:

• donderdag 3 september
  • dinsdag 6 oktober
  • maandag 2 november
  • maandag 7 december

Je kunt je aanmelden via onderstaande button:

Aanmelden webinar

Informatieavonden via webinar

Ga je in het ziekenhuis bevallen of ben je benieuwd hoe bevallen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis gaat? Meld je dan aan voor onze webinar Bevallen in het Ziekenhuis. Deze webinar is de vervanger van de Informatieavond Bevallen, waarvoor jullie normaal gesproken naar het ziekenhuis zouden komen.

Tijdens het webinar vertellen een gynaecoloog, een eerstelijns verloskundige en een verloskundige die in het Jeroen Bosch Ziekenhuis werkt, hoe een bevalling in het ziekenhuis kan verlopen. Omdat we veel vragen krijgen over zwanger zijn en bevallen in coronatijd, starten we het programma met deze informatie.

Tijdens het webinar kunnen jullie via chat vragen stellen aan de sprekers. Na de presentatie hebben we tijd om deze vragen te beantwoorden.

Het webinar start om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur.

Benieuwd naar de kraamsuite?

Neem alvast een kijkje.

Bekijk de rondleiding