Even kennismaken

De veranderingen die plaatsvinden in de zorg hebben ons geïnspireerd een doel voor de toekomst te bepalen. Een gewaagd doel maar liefst. Een uitdagend toekomstbeeld dat onmogelijk lijkt, maar het niet is als iedereen zich er voor inzet en er in gelooft.

Ons gewaagd doel is: In 2025 geven de mensen uit Den Bosch en omstreken hun gezondheidswelzijn het hoogste cijfer in Nederland. Gezondheidswelzijn is een woord dat door JBZ'ers is bedacht. Het gaat over wat mensen ten aanzien van hun gezondheid en welzijn belangrijk vinden in hun dagelijks leven. Het concept Positieve Gezondheid van Machteld Huber sluit hier goed op aan en dus heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis dit concept omarmd.  

Om ons gewaagd doel te bereiken, werken we intensief samen met (zorg)partners in de regio en gebruiken we steeds meer moderne informatie- en zorgtechnologie. Ook gaan we meer uit van gezondheid in plaats van ziekte en kijken we vooral naar wat mensen wél kunnen. Uiteraard blijven wij daarbij nog steeds de beste zorg bieden. Passend bij de status van een JCI-geaccrediteerd opleidingsziekenhuis.  

Over JBZ

Zorg voor jou

Over JBZ

Keurmerken

Over JBZ

Verwenzorg

Laatste revisie: 9 mei 2019 - 10:43