Foto van Jefta en Marijn

Dansmedische zorg bij Sport Medisch Centrum Papendal

Heb je een dansblessure of andere klachten door het dansen? Bij het Sport Medisch Centrum Papendal kunnen we je helpen. Je kunt bij ons ook terecht voor een dansmedische keuring. 

Wie is wie?

D. (Diederik) Oei

Sportarts

Ik heb jarenlange ervaring in het beoordelen van dansblessures en keuringen van Artez en Introdans. Mijn expertise zijn de onderste extremiteiten met extra aandacht voor achillespees tendinopathie.

Praktische informatie

Hoe maak je een afspraak?

Je kunt bellen voor een afspraak via 088 088 13 00. 

Je kunt ook online een afspraak maken via het afsprakenformulier op de website van het Sport Medisch Centrum Papendal.

Let op!  Bij dansblessures heb je altijd een verwijzing nodig om een afspraak bij het SMC Papendal te kunnen maken. Je huisarts kan je naar het SMC Papendal verwijzen. Deze verwijzing is belangrijk! Zonder verwijzing worden de kosten van je afspraak, onderzoek en behandeling niet vergoed door je zorgverzekeraar. Een verwijzing is maximaal één jaar geldig.

Wat neem je mee?

  • Een geldig legitimatiebewijs

Hoe bereid je je voor?

Je hoeft je niet speciaal voor te bereiden op je afspraak.

Wachttijden

Meestal kun je binnen één tot twee dagen terecht. 

Kosten en vergoedingen

De kosten voor een consult bij de sportarts worden na verwijzing van een huisarts of andere medisch specialist vergoed vanuit je basisverzekering. Let op: je spreekt wel eerst je eigen risico aan. 

Kom je voor een (sportmedische) keuring? Dan krijg je de kosten alleen vergoed vanuit sommige aanvullende verzekeringen. We adviseren je contact op te nemen met je verzekering om na te vragen hoe de kosten vergoed worden.

Code DMZ-042
Laatste revisie: 25 november 2022 - 16:48