Foto van Jefta en Marijn

Dansmedische zorg bij Sport Medisch Centrum Papendal

Heb je een dansblessure of andere klachten door het dansen? Bij het Sport Medisch Centrum Papendal kunnen we je helpen. Je kunt bij ons terecht voor een afspraak bij de sportarts of voor sportfysiotherapie. Ook doen we dansmedische keuringen. 

Wij vinden dat topsportzorg voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met een intern en extern netwerk van specialisten zorgen wij ervoor dat ook dansers de best passende zorg krijgen.

Wij verlenen al jaren de zorg van studenten van de dansopleidingen van Artez en RijnIjssel. Ook zijn wij wekelijks aanwezig voor de medische zorg bij het dansgezelschap van Arnhem; Introdans. Je kunt bij ons terecht voor blessure behandeling, maar ook ter preventie van blessures.

Op onze website vind je meer informatie over onze locaties (Arnhem en Nijmegen) en de zorg die wij aanbieden. We zien er naar uit jou weer pijnvrij te laten dansen!

Wie is wie?

D. (Diederik) Oei

Foto van Diederik Oei

Sportarts

Ik heb jarenlange ervaring in het beoordelen van dansblessures en keuringen van Artez en Introdans. Mijn expertise zijn de onderste extremiteiten met extra aandacht voor achillespees tendinopathie.

F. (Floortje) Gierman

Foto van Floor Gierman

Sportfysiotherapeute

  • Werkzaam bij Introdans.
  • Begeleiding studenten van dansopleiding RijnIJssel en Artez.
  • Werkt samen met Jo-ann de Deugd, fysiotherapeute, BIG-nummer 79926553904
Code DMZ-042
Laatste revisie: 17 april 2024 - 11:57