Foto van Evelyn Hutchings

Dansmedische zorg en netwerk

Is dansen je passie? Maar heb je klachten, of een blessure? Wij kunnen je helpen.

To read this website in English, scroll down.

De zorgverleners die zijn aangesloten bij het dansnetwerk hebben veel ervaring met het behandelen van klachten en blessures bij dansers. Wij begrijpen als geen ander dat je hoge eisen stelt aan je lichaam, en hoe frustrerend het is als je niet 100% op je lichaam kan vertrouwen als je een topprestatie moet leveren. Samen zorgen we ervoor dat je snel weer het podium op kunt.

Read this website in English

  1. Select the text you want to translate;
  2. Choose the option ‘vertalen’;
  3. Select your language.

If you wish to view this page on your phone, then the above steps may not work. Please switch to a desktop computer to translate this website.

Wie zijn wij?

Het netwerk dansmedische zorg is een initiatief van het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het SMC is dé spil in het netwerk van de dansmedische zorg in Nederland. Wij brengen de danser en de professional in de medische zorg samen. We zorgen voor dansmedische zorg van hoge kwaliteit door professionals met ruime ervaring in dansmedische zorg, met de benodigde snelheid en op de juiste plaats. 

Samen

Het netwerk dansmedische zorg bestaat uit zorgverleners in heel Nederland. We wisselen kennis en ervaring uit met elkaar, zodat we jou zo goed mogelijk kunnen helpen. 

Code DMZ-001
Laatste revisie: 29 juli 2022 - 10:53