Cursus stoppen met roken 2021

De groepscursus ‘Rookvrij! Ook jij?’ wordt georganiseerd in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten, die plaatsvinden in de avonduren. Het precieze tijdstip krijgt u door bij aanmelding.

Gemiddeld acht van de tien deelnemers zijn na afloop succesvol gestopt met roken. Deze groepscursus is een van de meest effectieve methodes om blijvend van het roken af te komen!

Startdata cursus

Deelnemen aan een cursus kan alleen na aanmelding.

In 2021 zijn de stardata 7 april, 15 april en 18 november 2021.

Aanmelden voor de cursus

Om u in te schrijven, mailt u naar info@rookvrijookjij.nl. Vermeld uw naam, telefoonnummer en dat u wenst deel te nemen aan de groepscursus in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U kunt zich ook direct
volledig aanmelden op www.rookvrijookjij.nl

Vergoeding van de cursus

De cursus ‘Rookvrij! Ook jij?’ van SineFuma wordt door veel zorgverzekeraars voor 100% vergoed. Het eigen risico is hierop niet van toepassing. Kijk voor een overzicht op www.rookvrijookjij.nl

Waar wordt de cursus gehouden?

De bijeenkomsten vinden plaats in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U meldt zich 10 minuten voor aanvang bij de Infobalie.

Meer informatie?

Meer informatie over de groepscursus of andere methodes om met roken te stoppen vindt u op www.rookvrijookjij.nl of bel (076) 88 951 95.

Code ALG-001
Laatste revisie: 2 december 2020 - 14:13