Praktische informatie bij poliklinische revalidatie 's-Hertogenbosch

Voor mensen die gaan starten met poliklinische revalidatie (voor volwassenen) bij Tolbrug in 's-Hertogenbosch, hebben we wat praktische informatie op een rijtje gezet.

Beschikbaarheid en planning

Iedere week maakt de afdeling planning een rooster voor uw therapieën. U kunt uw beschikbaarheid opgeven bij de balie op de 1e etage of door het 'formulier voor (wijzigingen in) uw beschikbaarheid' in te vullen. Dit formulier ligt bij de balie. We houden zoveel mogelijk rekening met de dagen en tijden waarop u kunt. Toch kan het soms voorkomen dat we daarvan moeten afwijken. We rekenen dan op uw begrip.

De planning maakt vervolgens een therapierooster. Dit krijgt u uiterlijk 1 week van tevoren toegestuurd. Een overzicht van afspraken met de revalidatiearts ontvangt u van het medisch secretariaat.

Parkeren

U kunt parkeren in de bezoekersparkeergarage van het Jeroen Bosch Ziekenhuis of op het parkeerveld. Parkeert u langer dan 1,5 uur? Dan kunt u bij de balie een kortingskaart krijgen zodat parkeren u maximaal 3 euro kost. Als u een invalideparkeerkaart heeft, kunt u parkeren op een van de 9 invalideparkeerplaatsen vóór revalidatiecentrum Tolbrug. U kunt alleen met pin betalen.

Melden

Als u binnenkomt, meldt u zich dan altijd even bij de balie. Dan weten we dat u er bent.

Kluisjes

Tegenover de balie zijn kluisjes. Hier kunt u uw tas of andere waardevolle spullen in doen. U heeft hier een 2 euromunt voor nodig. Bij het openen van het kluisje krijgt u de munt weer terug.

Wachtruimtes

Wachtruimte therapie

Heeft u een behandeling bij een van de therapeuten? Neemt u dan plaats in de wachtruimte in de gang op de begane grond. Uw behandelaar haalt u hier op. Er is een gastvrouw aanwezig voor een praatje of vragen. U mag zelf (gratis) koffie of thee inschenken uit de thermoskannen of het apparaat in het keukentje.

Wachtruimte revalidatiearts

Heeft u een afspraak met de revalidatiearts? Dan mag u plaatsnemen in de wachtruimte op de eerste etage (links als u de lift uitkomt). De revalidatiearts haalt u hier op.

Niet bellen

We vragen u niet te telefoneren in de wachtruimte zodat de sfeer rustig blijft.

Rustruimte

Wilt u even uitrusten tussen de therapieën door? Of is de wachtruimte te druk voor u? Dan kunt u gebruik maken van de rustruimte. Hier staan ook 2 relax-stoelen.

Afmelden bij verhindering of ziekte

Kunt u een keer niet naar een therapie of een afspraak met de revalidatiearts komen? Geef dit dan zo snel mogelijk door. Het afzeggen van afspraken met een behandelaar of groepstherapie gaat via de planning. Het afzeggen van een afspraak met de revalidatiearts loopt via het medisch secretariaat. In beide gevallen belt u het centrale telefoonnummer.

Bij ziekte graag afmelden vóór 10 uur ‘s ochtends.

Code REV-500
Laatste revisie: 25 april 2023 - 15:28