Headerafbeelding
tolbrug dag van opname transferadvies
Afdeling

Revalidatiegeneeskunde (Tolbrug)

Tolbrug is hét regionale expertisecentrum voor revalidatie in noordoost Brabant.

We hebben meerdere goed bereikbare locaties, zodat u altijd dichtbij huis terecht kunt. In ‘s-Hertogenbosch bent u welkom bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis voor zowel klinische revalidatie als poliklinische revalidatie. Daarnaast bieden we poliklinische revalidatie aan op onze locatie in Uden. Zo brengen we onze zorg zo dicht mogelijk bij u thuis. Soms kan een consult ook plaatsvinden via een video-afspraak.

Heeft u te maken met meerdere zorgverleners, bijvoorbeeld uit het ziekenhuis, verpleeghuis of thuiszorg. Vanzelfsprekend werken we in dat geval intensief met hen samen, zodat de totale zorg voor u goed op elkaar is afgestemd.

Kinderrevalidatie

Ook kinderen kunnen voor een revalidatiebehandeling terecht bij Tolbrug. Bij Tolbrug bieden wij voor kinderen alleen poliklinische revalidatiebehandelingen.  Uw kind wordt dus niet opgenomen. Met goede begeleiding leren wij uw kind (weer) zo zelfstandig mogelijk te functioneren.

Lees meer

Multidisciplinaire aanpak

Als u gaat revalideren bij Tolbrug krijgt u een eigen behandelteam. Dit behandelteam werkt  onder leiding van uw behandelend revalidatiearts. Uw behandelaars maken in samenspraak met u een behandelplan, waarin de verschillende therapieën op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor kunnen ze elkaar aanvullen en versterken.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Aandoeningen
Bekijk aandoeningen
Onderzoeken
Bekijk onderzoeken
Behandelingen
Bekijk behandelingen

Praktische tips

Naar het ziekenhuis in coronatijd

Komt u binnenkort naar het ziekenhuis voor een afspraak, onderzoek of operatie? Lees dan op de pagina 'Naar het ziekenhuis in coronatijd' informatie die belangrijk is voor uw bezoek.

Uw afspraak in het ziekenhuis

Hoe bereidt u zich voor op uw afspraak in het ziekenhuis? Lees voor uw eerste afspraak op onze website alles over het voorbereiden van een afspraak in het ziekenhuis.

Herhaalrecept? Zo geregeld via MijnJBZ

Het aanvragen van herhaalrecepten kan digitaal. U hoeft dit niet meer telefonisch te doen. U kunt via MijnJBZ uw medicatie bestellen. Elke dag van de week 24 uur per dag. Het bestellen van herhaalmedicatie geldt alleen voor medicijnen die zijn voorgeschreven door een specialist in het JBZ.

Vergoeding van uw behandeling

Heeft u vragen over de vergoeding van uw behandeling? Kijk dan op de pagina 'Vergoeding van uw behandeling bij Tolbrug' voor meer informatie.

MijnJBZ

Via de beveiligde website MijnJBZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien zoals die in het JBZ bekend zijn.

Gegevens delen

Wilt u dat zorgverleners buiten het Jeroen Bosch Ziekenhuis uw medische gegevens kunnen inzien? Dan moet u het JBZ toestemming geven om uw gegevens beschikbaar te stellen.

Uw rechten en plichten als patiënt

Als patiënt heeft u een aantal wettelijke rechten en ook een aantal wettelijke plichten. Hier vindt u een overzicht.

Onze zorgverleners

Maak hier kennis met het behandelteam.
Profielfoto zorgverlener G.J. Bos
Drs. G.J. Bos
Revalidatiearts
Profielfoto zorgverlener Mark Didden
Drs. M. Didden
Revalidatiearts
Profielfoto zorgverlener Eline van der Kooi
Drs. E. van der Kooi
Revalidatiearts
Bekijk ons team

Meer informatie

Code AFD-023
Laatste revisie: 13 augustus 2021 - 14:35

Revalidatiegeneeskunde (Tolbrug)