Headerafbeelding
Servicepint - Invullen vragenlijst kinderen
Afdeling

MijnJBZ Servicepunt

Bij het MijnJBZ Servicepunt kunt u zelf een vragenlijst invullen als dit u thuis niet lukt in MijnJBZ.
 

Soms moet u voor uw afspraak in het ziekenhuis een vragenlijst over uw gezondheid invullen. Lukt u dit thuis niet? Dan is het mogelijk om de vragenlijst in te vullen bij het MijnJBZ Servicepunt in het ziekenhuis. Voor het invullen van de vragenlijst hoeft u geen extra afspraak te maken. We vragen u wel om uiterlijk 20 minuten vóór uw afspraak de vragenlijst in te vullen.

Wat heb ik nodig? Uw legitimatiebewijs en patiëntenpas. U heeft geen DigiD-account nodig.

Let op: Het MijnJBZ Servicepunt helpt u met het openen van de digitale vragenlijst. U vult de vragenlijst zelf in op de computer van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het is belangrijk dat u iemand meeneemt als u hulp nodig heeft bij het invullen van de persoonlijke gezondheidsvragenlijst.

Verschillende soorten vragenlijsten

Het MijnJBZ Servicepunt is op dit moment alleen geopend voor patiënten die een vragenlijst moeten invullen voor de Preoperatieve Screening. Specifiek voor de groep bij wie dit thuis niet lukt in MijnJBZ.

Lukt het u niet om een andere vragenlijst in te vullen via MijnJBZ? Dan kunt u deze vragenlijst samen met uw zorgverlener invullen tijdens uw afspraak.

Meer informatie

Code AFD-107
Laatste revisie: 26 augustus 2021 - 10:03

MijnJBZ Servicepunt