Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Zwangerschap & bevalling

Bent u zwanger? Of wilt u graag zwanger worden? Dan begeleiden wij u daar graag bij. Gelukkig verlopen de meeste zwangerschappen en bevallingen zonder problemen. Toch kan het zo zijn dat u te maken krijgt met het ziekenhuis. Het kan ook zijn dat u ervoor kiest om in het ziekenhuis te bevallen. Wij begrijpen dat een bezoek aan het ziekenhuis tijdens uw zwangerschap of bevalling extra spannend kan zijn. Daarom hebben wij hier alle belangrijke informatie voor u verzameld, zodat u en uw partner zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. U vindt alle informatie per thema rechts in het menu onder de roze knoppen.

 

Baby Friendly Hospital

Sinds april 2012 mogen wij ons ziekenhuis een Baby Friendly Hospital noemen. We werken volgens het Borstvoedingsprotocol en zorgen dat moeder, kind en partner altijd samen kunnen zijn. Ook heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis het WHO Borstvoedingscertificaat.

 

JBZ Chat voor zwangeren

Soms heeft u vragen over uw zwangerschap op momenten dat wij niet bereikbaar zijn. Daarom testen we nu JBZ Chat. Met JBZ Chat kunt u alle dagen van de week, 's avonds, 's nachts en in het weekend vragen stellen aan de zorgverleners die bij uw zwangerschap betrokken zijn.

 


Zoeken

Print