profielfoto zorgverlener Thira van Mil
Mevr.

T. (Thyra) van Mil - Bot

Klinisch verloskundige
BIG-nummer

In 2005 ben ik afgestudeerd tot verloskundige aan de Verloskunde Academie te Amsterdam. Direct hierna heb ik ruim drie jaar in de thuispraktijk gewerkt en werk ik nu sinds september 2008 met ontzettend veel plezier in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Lees meer

Het is prettig werken in een zeer bevlogen team van gynaecologen, arts-assistenten, verloskundigen, verpleegkundigen en kraamverzorgenden, welke allen hun eigen specialisaties en aandachtsgebieden hebben. Ik hecht veel belang aan de zorg van nu en die van de toekomst. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk om toekomstig verloskundigen op te leiden. Deze stagewerkbegeleiding en de hygiëne en infectiepreventie zijn mijn aandachtsgebieden. 

In 2010 heb ik de opleiding tot verloskundig echoscopiste gevolgd en van 2012 tot 2015 heb ik mij verder gespecialiseerd door de masteropleiding tot Physician Assistant Klinisch Verloskundige met goed gevolg af te ronden. Deze opleiding heeft mij meer kennis, kunde en professionalisering geboden en heeft mijn klinische blik op de zwangere en het kind verbreed.

De zwangerschap en bevalling zijn voor ouders spannende aangelegenheden. Door een persoonlijke en rustige begeleiding probeer ik bij te dragen aan deze zeer speciale en bijzondere gebeurtenis. Iedere bevalling welke ik mag begeleiden, is voor mij iedere keer weer uniek en brengt een brede lach op mijn gezicht. Geweldig dat ik hier deel van uit mag maken!

Afdelingen

Aandachtsgebieden

Hygiëne en infectiepreventie

Laatste revisie: 13 augustus 2021 - 15:52