profielfoto zorgverlener Thira van Mil
Mevr.

T. (Thyra) van Mil - Bot

Klinisch verloskundige
BIG-nummer

In 2005 ben ik afgestudeerd tot verloskundige aan de Verloskunde Academie te Amsterdam. Direct hierna heb ik ruim drie jaar in de thuispraktijk gewerkt en werk ik nu sinds september 2008 met ontzettend veel plezier in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Lees meer

Het is prettig werken in een zeer bevlogen team van gynaecologen, arts-assistenten, verloskundigen, verpleegkundigen en kraamverzorgenden, welke allen hun eigen specialisaties en aandachtsgebieden hebben. 

In 2010 heb ik de opleiding tot verloskundig echoscopiste gevolgd en van 2012 tot 2015 heb ik mij verder gespecialiseerd door de masteropleiding tot Physician Assistant Klinisch Verloskundige met goed gevolg af te ronden. Deze opleiding heeft mij meer kennis, kunde en professionalisering geboden en heeft mijn klinische blik op de zwangere en het kind verbreed.

Ik hecht veel belang aan goede kwaliteit van de zorg van nu en die van de toekomst. Daarom maak ik deel uit van het geven van onderwijs en (scenario)training en richt ik mij op de hygiëne en infectiepreventie. 

De zwangerschap en bevalling zijn voor ouders enorme life events. Door een persoonlijke en rustige begeleiding probeer ik bij te dragen aan deze zeer speciale en bijzondere gebeurtenis. Iedere bevalling welke ik mag begeleiden, is voor mij iedere keer weer uniek en brengt een brede lach op mijn gezicht. Geweldig dat ik hier deel van uit mag maken!

 

Afdelingen

Aandachtsgebieden

Onderwijs en (scenario) training, Hygiëne en infectiepreventie

Laatste revisie: 17 maart 2023 - 10:07