profielfoto zorgverlener Petra Keijsers
Mevr. drs.

P. (Petra) Keijsers

Sportarts
BIG-nummer

Sinds januari 2014 ben ik werkzaam bij het Sport Medisch Centrum JBZ als sportarts. Mijn opleiding tot sportarts heb ik gevolgd in Nijmegen, maar ik heb daarnaast ook in Tilburg en Veldhoven gewerkt.

Het leuke aan sportgeneeskunde is dat het een heel breed vak is. Van jong tot oud, man en vrouw, niet sporter tot topsporter, alles komt voorbij op het spreekuur. Daarnaast zijn sporters vaak ontzettend enthousiaste mensen, die graag mee willen denken en mee willen werken aan hun herstel.

Naast de dagelijkse spreekuren die ik draai, ben ik arts van de turnbond (KNGU), van de vooropleiding Hedendaagse Dans (VHD), de Bossche Kunstrijd Vereniging (BKV) en de Nederlandse Algemene Danssport Bond (NADB).

Ik kom zelf uit de danswereld, ik heb jarenlang op nationaal en internationaal aan stijldansen gedaan. In mijn vrije tijd dans ik nog steeds, daarnaast loop ik hard en geef ik groepslessen fitness.

Aanwezig op maandag t/m donderdag.

Afdelingen

Aandachtsgebieden

Overbelastingsblessures, Dansblessures, Blessures bij het opgroeiende kind, Blessures schouder/elleboog/pols, Topsportbegeleiding

Laatste revisie: 13 augustus 2021 - 16:53