Profielfoto zorgverlener Pauline Swinkels-Toemen
Mevr.

P. (Pauline) Swinkels - Toemen

Klinisch verloskundige
BIG-nummer

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde in Maastricht. Sindsdien ben ik met veel plezier aan het werk als verloskundige. Na drie jaar werkzaam te zijn geweest in meerdere verloskundigenpraktijken, ben ik gaan werken in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, waarbij ik in 2016 de opleiding tot klinisch verloskundige heb afgerond. 

Lees meer

Het is mooi om in je werk mensen te mogen begeleiden bij een van de meest bijzondere perioden uit hun leven. De uitdaging om samen met collega verloskundigen, gynaecologen, arts-assistenten en verpleegkundigen optimale zorg en goede begeleiding te geven maakt het beroep extra speciaal. Hierin staat betrokkenheid, ondersteuning en goede communicatie centraal. 

Sinds 2021 ben ik naast mijn verloskundige werk ook werkzaam als verloskundige coördinator. In deze functie ben ik aanspreekpunt voor de verloskundigen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en hoop ik bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de geboortezorg. Hierin ondersteun ik de samenwerking met de verschillende disciplines, zowel in het Jeroen Bosch Ziekenhuis als met de zorgverleners uit de eerste lijn. 
 

Afdelingen

Laatste revisie: 16 maart 2023 - 13:50