profielfoto zorgverlener Nele van Opstal
Mevr.

N. (Nele) van Opstal

Klinisch verloskundige
BIG-nummer

In 2013 ben ik afgestudeerd als verloskundige en sinds 2014 ben ik als klinisch verloskundige werkzaam in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. In 2019 heb ik de opleiding tot klinisch verloskundige afgerond.

Lees meer

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een opleidingsziekenhuis, wat ervoor zorgt dat we continu bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in de verloskunde. Dit vind ik leuk en uitdagend. Ik werk graag samen met mijn collega-verloskundigen, gynaecologen, arts-assistenten, verpleegkundigen en kraamverzorgenden. Samen hebben we één doel: de best mogelijke zorg voor (aanstaande) ouders en hun (ongeboren) kind. 

Ik zie zwangerschap en bevalling als een natuurlijk onderdeel van het leven, dat bewaakt moet worden. Omdat vrouwen enkel bij ons bevallen wanneer zij een medische indicatie hebben, is het altijd weer een uitdaging de juiste zorg te geven die past bij deze medische indicatie, maar tegelijk de fysiologie van zwanger zijn en bevallen te begeleiden en bewaken. Het blijft prachtig een koppel te mogen begeleiden in de stap naar een nieuw leven. 

Afdelingen

Laatste revisie: 16 maart 2023 - 14:41