Profielfoto zorgverlener Myrte Spierenburg
Mevr.

M. (Myrthe) Spierenburg

Klinisch verloskundige
BIG-nummer

In 1994 ben ik begonnen als leerling verpleegkundige in dit ziekenhuis. Tijdens mijn stage op de afdeling verloskunde werd snel duidelijk dat ik daar wilde werken. En zo geschiedde. Ik specialiseerde mij als verpleegkundige en vond het werken op de verloskamers toch echt het meest bijzonder.

Lees meer

Na een aantal jaar besloot ik de opleiding tot verloskundige te gaan volgen in Turnhout (België). In 2006 studeerde ik af. Vervolgens heb ik de opleiding tot klinisch verloskundige met succes afgerond. 

Het werken als verloskundige in een ziekenhuis is divers. Ik vind het erg prettig om vanuit een groot team te werken. Het blijft een uitdaging om te streven naar een goede ziekenhuiservaring voor iedere patiënt. Daarbij zijn duidelijke communicatie en persoonlijke betrokkenheid erg belangrijk. Het blijft een mooie en unieke ervaring om een bevalling te mogen begeleiden en voel me daarom vaak een bevoorrecht persoon.

Ik ben werkzaam op de verloskamers, de triage afdeling en op de polikliniek. Elke 6 weken ben ik actief betrokken bij het webinar ‘bevallen in het Jeroen Bosch ziekenhuis’. 
 

Afdelingen

Laatste revisie: 16 maart 2023 - 14:21