Profielfoto zorgverlener Ilona Coenen
Mevr.

I.H.C.P. (Ilona) Coenen

Verpleegkundig specialist
BIG-nummer

Een verpleegkundig specialist (VS) combineert verpleegkundige en medische taken in de zorg voor patiënten. Meer algemene informatie vindt u op de pagina 'Verpleegkundig specialist'.

Binnen de longgeneeskunde richt ik me specifiek op patiënten met longkanker zoals longvlieskanker, klein- en grootcellig longkanker en de palliatieve zorg. Vanzelfsprekend doe ik dit niet alleen, maar samen met de longartsen, de verpleegkundig specialist intensieve zorg longgeneeskunde, researchverpleegkundige, long- oncologieverpleegkundige en een medische secretaresse die werkzaam zijn op de poli.

Lees meer

Ik houd spreekuur voor patiënten die behandeld worden met chemotherapie, doelgerichte therapie en patiënten die deelnemen aan klinisch wetenschappelijk onderzoek. Hierbij staat verpleegkundige zorg centraal.

Ik bied psychische begeleiding aan patiënten met longkanker op de longpoli, het Oncologisch Centrum, maar ook tijdens een opname op de verpleegafdeling in het ziekenhuis.

U krijgt met veel verschillende zorgverleners te maken. Ik overzie uw gehele behandeltraject en zal de zorg voor u coördineren. Ik ben uw aanspreekpunt tijdens uw gehele behandeltraject. Neem gerust contact op met vragen over:

  • de behandeling;
  • bij klachten of bijwerkingen ontstaan tijdens of na de behandeling;
  • wetenschappelijk onderzoek;
  • omtrent begeleiding en ondersteuning tijdens het ziekteproces.

Als verpleegkundige houd ik me naast het directe contact met patiënten ook bezig met deskundigheidsbevordering, innovatie en onderzoek.

Afdelingen

Aandachtsgebieden

Longoncologie

Laatste revisie: 13 augustus 2021 - 11:17