Profielfoto zorgverlener Huib Visée
Dhr. drs.

H.F. (Huib) Visée

Neuroloog
BIG-nummer

Neurologie is een zeer uitdagend vak, dat alle facetten van de geneeskunde raakt. Het blijft fascinerend dat door middel van een aantal vragen aan een patiënt en een neurologisch onderzoek, dat doorgaans gepaard gaat met simpele middelen als een lampje, een reflexhamer en een houten stokje bij heel veel patiënten al een goede diagnose gesteld kan worden. Dit ondanks het scala aan zeer technische hulpmiddelen, dat tegenwoordig voor handen is.

Lees meer

Wat de neurologie de laatste decennia veranderd heeft is het feit dat er nu veel meer goede therapeutische middelen zijn gekomen voor ernstige aandoeningen van het zenuwstelsel. Lang niet altijd geeft dit een genezing van een aandoening, maar wel de mogelijkheid om veel te betekenen voor een patiënt.

De grote uitdaging is om met onze vakgroep te blijven bouwen aan een kwalitatief zeer hoogwaardige afdeling, waarbij op juiste wijze met dure onderzoeks- en geneesmiddelen wordt omgegaan. Ik vind dat de prachtige nieuwe locatie van het JBZ heeft gezorgd voor de mogelijkheid voor het creëren van topzorg. Het meest van belang is wellicht dat onze maatschap de mogelijkheid biedt om intensief samen te werken met andere maatschappen, zowel binnen als buiten ons ziekenhuis. Dit alles om de zorg voor de patiënt optimaal te krijgen.

Afdelingen

Aandachtsgebieden

Neuro-oncologie, Bewegingsstoornissen, Botuline toxine injecties

Mijn opleiding

Neurologie opleiding gedaan in het Universiteits Medisch Centrum Leiden en het Leyenburg ziekenhuis in Den Haag, tegenwoordig het Haga ziekenhuis.
Geneeskunde
Laatste revisie: 11 maart 2022 - 15:28