Mevr.

D. (Danique) van Vugt

Klinisch verloskundige
BIG-nummer

Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de opleiding verloskunde. Vervolgens heb ik de echo opleiding in Maastricht afgerond en ben ik werkervaring op gaan doen in de eerste lijn in de vorm van stage. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor klinisch verloskundige wanneer ik tevens werkzaam was in een kliniek elders in het land. Na enige klinische ervaring op te hebben gedaan in verschillende klinieken ben ik in het Jeroen Bosch Ziekenhuis terecht gekomen. Een zeer warm welkom en mooi team. 

Lees meer

Ik ga elke dienst met veel enthousiasme en plezier tegemoet. Ik krijg veel energie van een mooie fysiologische bevalling. Een gezonde moeder en baby, een blij gezin die met een goed gevoel terugkijkt op de bevalling. Daar doe ik het voor! 

Mijn enthousiasme voor het vak probeer ik over te brengen naar de verloskundige in opleiding. Ik begeleid dan ook met regelmaat een student. Tevens ben ik werkzaam binnen een perinatale audit werkgroep binnen mijn functie, waarbij we met verschillende disciplines een casus uit het recente verleden gaan doorlopen waar de zorg beter had gekund.  Hierdoor blijven we met een scherp oog kijken naar de zorg die we hebben geleverd en de wil om deze te verbeteren.
 

Afdelingen

Laatste revisie: 16 maart 2023 - 13:58